Κοινωνία

Σοκάρει ο «δράκος» των Αμπελοκήπων: «Το ξεκίνησα για πλάκα»

«Για καφρίλα το έκανα. Ξεκίνησε για πλάκα. Δεν ήταν βιασμός, σεξουαλική παρενόχληση ήταν. Μου άρεσαν οι ωραίες γυναίκες και δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό σε ό,τι έκανα. Και τελειώνετε γρήγορα για να φύγω να πάω στη δουλειά μου ...»

Οι αστυνομικοί στο Τμήμα Ασφάλειας Αμπελόκηπων είχαν μπροστά τους τον άνθρωπο που είχε γίνει φόβος στους Αμπελόκηπους με επτά επιθέσεις σε γυναίκες μέσα σε ένα μήνα. Αφού τις πλησίαζε μέσα στη νύχτα, τις άρπαζε από τα πόδια και τις έριχνε στο οδόστρωμα για να τις κακοποιήσει σεξουαλικά.

Αρχικά αρνιόταν τα πάντα λέγοντας χαρακτηριστικά: «γιατί να επιτεθώ σε γυναίκες έχω κοπέλα. Επίσης έχω μια αδελφή και θα σκότωνε όποιον τολμούσε να την πειράξει».

Την υπόθεση χειρίστηκε η γυναίκα διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελόκηπων, η οποία παρατήρησε από την πρώτη στιγμή ότι σε όλες τις επιθέσεις ο δράστης φορούσε λευκά παπούτσια, ενώ είχε και ένα ιδιαίτερο βάδισμα.

Κάθε βράδυ, μετά τις 23:00, οι αστυνομικοί έβγαιναν και έψαχναν στα σημεία όπου συνήθως «χτυπούσε» ο 25 χρόνος, ενώ είχαν βάλει για δόλωμα και μια αστυνομικό που φορούσε το «αγαπημένο» ρούχο του δράστη, ένα κολάν.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ