Κοινωνία

Πρόεδρος ΕΟΦ: Σωστά δώσαμε μπόνους στους εργαζόμενούς μας – Μακάρι κι άλλοι να έκαναν το ίδιο (ηχητικό)

Για το γενναίο μπόνους που δόθηκε στους υπαλλήλους του ΕΟΦ μίλησε η πρόεδρος του Οργανισμού Κατερίνα Αντωνίου.

Η κ. Αντωνίου, σε συνέντευξή της στο newsit.gr, υπεραμύνθηκε του μπόνους που πήραν οι εργαζόμενοι του ΕΟΦ, λέγοντας πως ο οργανισμός αυτό που έκανε ήταν να μοιράσει ένα μέρος του μεγάλου πλεονάσματος που είχε στον προϋπολογισμό του.

Είπε συγκεκριμένα πως υπήρξε πλεόνασμα 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, κι έτσι αποφασίστηκαν να δοθούν οι 450.000 ως ενίσχυση των εργαζομένων. Όπως είπε μάλιστα, οι εργαζόμενοι είναι 170, την ώρα που αντίστοιχοι οργανισμοί στην Ευρώπη έχουν από 400 και πάνω.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι από τα χρήματα αυτά δεν πήρε τίποτα η διοίκηση, αλλά μόνο οι εργαζόμενοι. Τόνισε επίσης πως ο ΕΟΦ έδωσε χρήματα και όπου χρειάστηκε, όπως στο Υπουργείο υγείας που χρειαζόταν ενίσχυση για τα νοσοκομεία.

«Θέλουμε να επιβραβεύουμε αυτούς που προσπαθούν να προστατεύσουν η δημόσια υγεία. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Μακάρι και άλλοι εργαζόμενοι να μπορούσαν να πάρουν μπόνους» είπε η πρόεδρος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...