Κοινωνία

Προσοχή: Ψευδής διαγωνισμός για δωρεάν εισιτήρια κατέκλυσε το Facebook - Η προειδοποίηση της Aegean


Επανεμφανίστηκε στο Facebook ο δήθεν διαγωνισμός με τα δωρεάν εισιτήρια της Aegean με αποτέλεσμα η αεροπορική εταιρία να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία τον διαψεύδει συνιστώντας παράλληλα την προσοχή του κοινού.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο διαδίκτυο ψεύτικος λογαριασμός της Εταιρείας, με παράνομη και παραπλανητική χρήση σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων , ο οποίος επιπλέον διενεργεί και παραπλανητικό διαγωνισμό με τον τίτλο «Aegean-fly.club», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Aegean Airlines και συνεχίζει τονίζοντας ότι εν λόγω λογαριασμός και ο διενεργούμενος από αυτόν διαγωνισμός ουδεμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οιαδήποτε άδεια έχει με την εταιρεία.

https://www.facebook.com/aegeanairlines/posts/10157085834233782&width=500

Παρόμοιος διαγωνισμός είχε εμφανιστεί και τον Μάιο του 2017 αναγκάζοντας την εταιρεία να προχωρήσει και πάλι σε διάψευση. Στον τελευταίο fake διαγωνισμό οι χρήστες του Facebook αναρτούν τη φωτογραφία ενός εισιτηρίου και ευχαριστούν την αεροπορική εταιρεία για τα υποτιθέμενα εισιτήρια που κέρδισαν προκειμένου να κερδίσουν δωρεάν πτήσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...