Πολεμική αεροπορία

Πολεμική Αεροπορία: Αντί να καταδιώξουν την τουρκική κορβέτα μετέφεραν τον Αη Βασίλη σε... «προσφυγόπουλα»! (βίντεο)

Στα πανηγύρια και στα χάπενινγκ είναι πρώτοι στα διοικητικά κλιμάκια της ΠΑ. Στην καταδίωξη της τουρκικής κορβέτας σήμερα, το σύστημα χρεοκόπησε: Ο Άγιος Βασίλης πήγες με... F-16 στη Λάρισα και προσγειώθηκε στην 110 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πολύ θα τον θέλαμε επάνω από την τουρκική κορβέτα σε tree-top level.

Για να στείλει τις "ευχές" του εκεί. Και οπλισμένο. Εστω με JDAM, αφού τα F-16, 35 χρόνια μετά την είσοδό τους σε υπηρεσία, δεν έχουν ακόμα εξοπλιστεί με όπλα αέρος-επιφανείας.

Κατά τα λοιπά ο Άι Βασίλης δήλωσε ότι «Ήταν μακρύ το ταξίδι. Η Αεροπορία έστειλε ένα αεροπλάνο στον Βόρειο Πόλο για να με φέρει. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά Καλή Πρωτοχρονιά και το 2018 να φέρει σε όλους υγεία».

Και στους Τούρκους F-35...

To "κλου": Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών της Λάρισας, Δημήτρης Δεληγιάννης εξήγησε ότι «σήμερα τον  Αϊ Βασίλη τον υποδέχθηκαν παιδιά των κοινωνικών δομών του δήμου καθώς και προσφυγόπουλα (σ.σ.: μουσουλμανικού θρησκεύματος)».

Ετσι μπράβο... Να τα βλέπουν αυτά από εκεί "ψηλά" ο Νίκος Σιαλμάς κι ο Κώστας Ηλιάκης και να κουνάνε το κεφάλι τους για την κατάντια της ΠΑ...

https://www.youtube.com/watch?v=iaOdbgAXHgs

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...