Ελληνοτουρκικά

Ποιον άραγε χαιρετούσε επί δεκάλεπτο το άγημα του Ερντογάν στο αεροδρόμιο;

Αστείο θέμα που προσφέρεται όμως για λίγη περίσκεψη και αναθεώρηση, ενδεχομένως, ήταν το συμβάν με το άγημα από τον Στρατό Ξηράς και την Πολεμική Αεροπορία που απέδωσε τιμές στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μετά την προσγείωση του προεδρικού αεροσκάφους.

Η πόρτες άνοιξαν, οι σκάλες μπήκαν και άρχισαν να αποβιβάζονται μέλη της κουστωδίας Ερντογάν. Από τα αρχικά στάδια της διαδικασίας, ο υπεύθυνος του αγήματος έδωσε παράγγελμα και οι συμμετέχοντες άρχισαν να χαιρετούν στρατιωτικά, κάνοντάς μας να πιστέψουμε ότι όπου να ‘ναι θα εμφανιζόταν στη σκάλα το τουρκικό προεδρικό ζεύγος.

Αντί αυτού όμως, κατέβαιναν διάφοροι άλλοι, καθώς επίσης και… τα κοστούμια του Ρετζέπ Ταΐπ που θα χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη χώρα μας.

Τα φαντάρια όμως εξακολουθούσαν να χαιρετούν και δεν έπαιρνε κανείς την ευθύνη να δώσει παράγγελμα να κατεβάσουν τα χέρια, προτού κατέβουν μόνα τους από την κούραση!

Ποιον άραγε χαιρετούσαν επί σχεδόν 10 λεπτά (συγχωρήστε μας αν δεν το υπολογίσαμε καλά!) είτε… τα κοστούμια που κατέβαιναν, είτε ο ένας τον άλλον, αφού είχαν παραταχθεί κατά μήκος του κόκκινου χαλιού της υποδοχής και από τις δυο μεριές!

infognomonpolitics.blogspot.gr

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...