Κοινωνία

Πλακώθηκαν στα χαστούκια επιβάτιδα και υπάλληλος της Air India

Καθόλου καλή κατάληξη δεν είχε ο καυγάς ανάμεσα σε μια επιβάτιδα και μια υπάλληλο της Air India στο αεροδρόμιο Ιντιρα Γκάντι στο Νέο Δελχί, καθώς κατέληξαν να πλακωθούν στα χαστούκια.

Η 40χρονη επιβάτιδα άρχισε να τσακώνεται με τους υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρείας στο check in, έπειτα από την καθυστερημένη άφιξή της στο αεροδρόμιο. Επέμενε να της δώσουν κάρτα επιβίβασης, παρότι η Air India απαιτεί οι επιβάτες της να κάνουν check in τουλάχιστον 75 λεπτά πριν από την απογείωση.

Κάποια στιγμή, η επιβάτιδα χαστούκισε μία υπάλληλο και αυτή δεν… γύρισε το άλλο μάγουλο, αλλά της το ανταπέδωσε. Τελικά κλήθηκε η αστυνομία και αμφότερες οι γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αν και δεν είχαν κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Στη συνέχεια τις πήγαν στο τμήμα, όπου ζήτησαν συγγνώμη η μία από την άλλη και κατέθεσαν εγγράφως ότι δεν επιθυμούν να παρέμβει η αστυνομία στο ζήτημα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...