Πολιτική

Πάγκαλος: «Φοβάμαι τα χειρότερα για την επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη - Έχουμε ανισόρροπο υπουργό Αμύνης»

Ανήσυχος εμφανίστηκε ο Θόδωρος Πάγκαλος για την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Θράκη.

«Φοβάμαι τα χειρότερα για την επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και είπε πως «όπως ο πρωθυπουργός του Γιλντιρίμ πήγε στη Θράκη και έκανε τον Καραγκιόζη. Ο Ερντογάν θα κάνει χειρότερα».

Απαντώντας στο τι συμφέρον έχει να δημιουργήσει προβλήματα με την Ελλάδα αυτή τη στιγμή, είπε: «Συμφέρον δεν έχει, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλά στα λογικά του».

Επίσης, ο πρώην υπουργός επέκρινε την κυβέρνηση για την χρονική στιγμή που επέλεξε ώστε να πραγματοποιηθεί η επίσκεψή αυτή, λέγοντας πως «έπρεπε να τον δεχτούν αφού θα έκανε κάποιες άλλες επισκέψεις, στις ΗΠΑ, στη Γερμανία κλπ», χώρες - συμμάχους μας, με τις οποίες έχει ανοιχτά μέτωπα.

Ταυτόχρονα ο κύριος Πάγκαλος σχολίασε πως οι πράξεις Καμμένου είναι «συμπεριφορές ανισόρροπου ανθρώπου, έχουμε έναν ανισόρροπο υπουργό Εθνικής Αμύνης και θα μπορούσε αυτό να είναι και ένα όπλο απέναντι στον Ερντογάν, να πει δηλαδή ο πρωθυπουργός πως έχω πρόβλημα, είναι ανισόρροπος».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης