Κοινωνία

Ο μοναδικός μάρτυρας για τα βασανιστήρια του Βαγγέλη Γιακουμάκη είχε προειδοποιήσει (Βίντεο)

Ότι είχε προειδοποιήσει τους υπεύθυνους της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων σχετικά με τα «βασανιστήρια» τα οποία επέβαλαν συμφοιτητές του, στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, αναφέρει ο μοναδικός μάρτυρας της υπόθεσης Νίκος Δαβρής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».

Ο Νίκος Δαβρής τόνισε μεταξύ άλλων ότι «κάθε τρεις και λίγο τον εξευτέλιζαν. Αυτό με την ντουλάπα, με βίαιο χτύπημα στο σβέρκο, με κλεισίματα του νερού κατά τη διάρκεια του μπάνιου του. Εκείνος έλεγε ότι όλα πάνε καλά και δεν θα επέτρεπε σε κανέναν να μάθει το τι περνούσε. Όταν έμαθα για τον θάνατο του Βαγγέλη, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι τον φάγανε».

Πρόσθεσε δε: «Εγώ αμέσως κινητοποιήθηκα και πήγα και ενημέρωσα την υπεύθυνη της εστίας και μετά κατευθείαν τον διευθυντή της σχολής. Τους είπα ότι προσέξτε γιατί πάνω είναι ένα παιδί που βασανίζεται, είπα το όνομα του Βαγγέλη, και ότι αν δεν προσέξουν ή θα τον χτυπήσουν σοβαρά ή ακόμα και θα τον σκοτώσουν».

Κατέληξε δε επισημαίνοντας πως είχε πει στην υπεύθυνη της εστίας στην Σχολή, αλλά και στον διευθυντή: «Αν δεν προσέξουν ή θα τον χτυπήσουν σοβαρά ή θα τον σκοτώσουν».

https://www.youtube.com/watch?v=T9yfPDS7JO0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ