Κοινωνία

"Ο κόσμος θα μάθει το όνομά σου και τι έκανες σε εμένα" - Η Μάρω Λύτρα θα αποκαλύψει τον διάσημο Ελληνα που την παρενόχλησε σεξουαλικά


Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε η Μάρω Λύτρα που ζει εδώ και χρόνια μόνιμα στον Καναδά! Αποκαλύπτει μία άγνωστη περιπέτειά της η οποία προφανώς και της στοίχισε ιδιαίτερα τόσο σε προσωπικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο!

Η Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια την οποία γνωρίσαμε όλοι μέσα από το Fame Story εντελώς ξαφνικά πριν από μερικά χρόνια και ενώ έδειχνε να έχει «στρώσει» την καριέρα της στην Ελλάδα, εγκατέλειψε τα πάντα και επέστρεψε στον Καναδά όπου μεγάλωσε και ζει η οικογένειά της, χωρίς καμία εξήγηση και μία έκδηλη θλίψη και πικρία.

Φαίνεται όμως πως ήρθε ο καιρός να αποκαλύψει και να αποκαλυφθεί αφού με την συγκεκριμένη ανάρτησή της, αφήνει να εννοηθεί πόσο πολύ ταλαιπωρήθηκε όσο καιρό βρισκόταν στην Ελλάδα, προσπαθώντας να χτίσει την καριέρα της ως τραγουδίστρια.

Με αφορμή τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση σε κορυφαίες σταρ του Χόλιγουντ από τον κινηματογραφικό παραγωγό Χάρβεϊ Γουέινστάιν, η Μάρω Λύτρα, απευθυνόμενη στον άνθρωπο που προφανώς έκανε ακριβώς το ίδιο σε εκείνη, τον προειδοποιεί για τις… άγριες προθέσεις της! Διαβάστε τι έγραψε στην ανάρτησή της: «Ο Γουέινστάιν είναι ένα απόβρασμα. Αλλά είμαι χαρούμενη που βγήκε στην επιφάνεια γιατί θα σε εκθέσω άθλιε Έλληνα. Ο κόσμος θα μάθει τώρα το όνομά σου και τι έκανες σε εμένα. Ψάχνω να βρω ποινικολόγο διεθνούς βεληνεκούς, αν γνωρίζετε κάποιον στείλτε μου μήνυμα. Θα σε κυνηγήσω τέρας! Είχες πει με κακεντρέχεια «Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου, εδώ είσαι ένα τίποτα». Τώρα όμως που θα σε κυνηγήσω νομικά εσύ θα είσαι ένα τίποτα, τώρα που θα μιλήσω. Και κράτησα τη σιωπή μου πολύ καιρό!».

Σήμερα η Μάρω επανήλθε διευκρινίζοντας πως δεν πρόκειται για κάποιο από τους στιχουργούς της και ότι σύντομα θα αποκαλύψει την ταυτότητά του.

«Δεν είναι συγγραφέας (στιχουργός) Οι στιχουργοί άντρες και γυναίκες με τους οποίους έχω δουλέψει, μου συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαι αδελφή τους και ήταν επαγγελματίες και κύριοι. Μην κατασκευάζετε ιστορίες. Αν θέλετε την αλήθεια πρέπει να περιμένετε. Θα σας δώσω την αλήθεια. Και πολλοί άντρες και γυναίκες στην Ελλάδα, θα σας δώσουν την ίδια αλήθεια. Δυστυχώς νομίζουν ότι είναι οκ και ότι η παρενόχληση είναι μέρος του παιχνιδιού για να πετύχεις. Όχι, δεν είναι οκ!».

https://www.facebook.com/maria.litras.3/posts/1375307399264465&width=500

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...