Κοινωνία

Ο «Κροκοδειλάκιας» : Άντρας έκανε «σέλα» στη μηχανή του έναν ζωντανό κροκόδειλο!

Ένας άντρας πολύ ήρεμος έχει καβαλήσει την μηχανή του και κάθεται άνετα επάνω σε έναν ζωντανό κροκόδειλο, που έχει δέσει σαν «σέλα» στη  θέση του οδηγού... Η εικόνα δεν προέρχεται από κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστή τον εκκεντρικό «Κροκοδειλάκια» της Αυστραλίας αλλά από την επαρχία Καντάλ στην Καμπότζη.

Ο άντρας ανέβασε στα social media την φωτογραφία με τον ζωντανό κροκόδειλο δεμένο στο κάθισμα της  μηχανής του και αμέσως, όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία έγινε viral. Οι χρήστες έγραψαν ποικίλα σχόλια και εξέφρασαν την έκπληξή τους αλλά και τις απορίες τους για την «γενναιότητα» του άντρα να κάθεται επάνω στο επικίνδυνο ερπετό.



«Θα πρέπει να σεβαστούμε την γενναιότητα του άντρα που τόλμησε να καθίσει επάνω σε έναν ζωντανό κροκόδειλο», έγραψε ένας χρήστης, αλλά κάποιοι άλλοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για την, μάλλον, απερίσκεπτη ενέργεια του οδηγού. «Αυτή η πράξη είναι πολύ επικίνδυνη ο κροκόδειλος θα μπορούσε να ανοίξει το στόμα του και να δαγκώσει κάποιον», ανέφερε ένας χρήστης.

Πάντως, αν αυτό συνέβαινε σε μια χώρα του δυτικού κόσμου, σίγουρα, θα υπήρχαν χρήστες που θα μιλούσαν και για τα δικαιώματα του άτυχου ερπετού, που η θέση του δεν είναι στους δρόμους της Καμπότζης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ