Πολιτική

Ο «άριστος» του Σημίτη σκότωσε μόνο 3 συγγενείς του μαζί με το αγγελούδι του

Σκεφθείτε πόσους θα σκότωνε αν δεν ήταν άριστος και τον έπιανε το «γλυκύ» του…

ΟΤΑΝ εδώ και χρόνια, σας λέγαμε, ότι ο Σημίτης υπήρξε ο πιο επικίνδυνος και άχρηστος πολιτικός που πέρασε από τη χώρα και επί πρωθυπουργίας του λεηλατήθηκε η εθνική μας οικονομία με την άνευ όρων είσοδό μας στην Ευρωζώνη, που θα μας εξασφάλιζε δήθεν ευμάρεια και ασφάλεια των συνόρων μας – έτσι μας υποσχόταν δημοσίως ο αρχιερέας της διαπλοκής και τελικά μαζί με τον Γιωργάκη με τα σκάνδαλα και τις κλεψιές των φίλων και συνεργατών τους μας οδήγησαν στο λαομίσητο ΔΝΤ και τα προδοτικά μνημόνια με τα οποία άρπαξαν τις οικονομίες του λαού μας, έφαγαν το 50% των μισθών και των συντάξεών μας, και τώρα θέλουν να μας φάνε και τα σπίτια, – εσείς δεν μας πιστεύατε και μας λέγατε τι… καλός και έντιμος πολιτικός είναι ο Σημίτης, που με το… «μπλοκάκι» κρατούσε για όλα σημειώσεις, λες και ήταν ο… αρχιλογιστής σε καμία εταιρεία στην Κολοπετινίτσα!..

Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ αυτού του ανθρώπου φάνηκε τις προάλλες, όταν ο έμπιστος της προσωπικής του φρουράς, ο Χρήστος Ζαπαντιώτης, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ την πεθερά του, τη γιατρό γυναίκα του και την 3χρονη κορούλα του, που κοιμόταν στην κούνια της και μετά από μια ώρα αυτοκτόνησε και αυτός με το υπηρεσιακό του περίστροφο!..

ΚΑΙ… καλά μέχρι εδώ, την ανακοίνωση που έβγαλε… εκθειάζοντας τον στυγνό δολοφόνο και συνεργάτη του τι την ήθελε; Διαβάστε την για να καταλάβετε το μυαλό που έχει ο άνθρωπος.

«ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για μια ΑΝΕΙΠΩΤΗ οικογενειακή τραγωδία. Ο Χρήστος Ζαπαντιώτης ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ επαγγελματίας και ΑΡΙΣΤΟΣ στη δουλειά του σ΄ όλα τα ΧΡΟΝΙΑ που υπηρέτησε στην ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου ασφάλεια. Είμαι συντετριμμένος για το τραγικό γεγονός. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις δύο οικογένειες», δήλωσε ο κ. Σημίτης.

ΩΣΤΕ λοιπόν ο σκληρός δολοφόνος ήταν … άριστος(!). Τρεις νοματαίους, συγγενείς του σκότωσε(!) για την «προίκα» που απαιτούσε!.. Τώρα με τι καρδιά τράβηξε το πιστόλι και σκότωσε το τρίχρονο κοριτσάκι, μόνο ο… Σημίτης θα μπορούσε να μας το εξηγήσει που συνεργαζόταν επί χρόνια και όπως λέει ήταν… άριστος, ο… δολοφόνος!!!...

ΓΙΑ σκεφτείτε φίλοι αναγνώστες, όταν ο «άριστος» της προσωπικής ασφάλειας του Σημίτη σκότωσε 3 την πεθερά του, τη γυναίκα του και το παιδί του με «αφορμή» ένα… παλιόσπιτο που ζήταγε να του «γράψει» η πεθερά του πόσους θα μπορούσε να… σκότωνε, στα καλά καθούμενα κάποιος από τους συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού που δεν ήταν… άριστος!!!

ΜΕ τέτοιες επιλογές, του Σημίτη για την προσωπική του ασφάλεια σκεφθείτε πόσα… «μέτρα ασφαλείας» θα είχε λάβει για μας τους πολίτες… Γι΄ αυτό επί πρωθυπουργίας του «σφύριζαν στον αέρα οι μίζες» και ο Σημίτης έκανε προφανώς τον τροχονόμο για να τις παρκάρει ο Άκης, ο Τσουκάτος, ο Μαντέλης, η Siemens και όλα τα άλλα καλά παιδιά του περιβάλλοντός του…

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ