Κόσμος

Ούτε στο Αλκατράζ - 33χρονη Βρετανίδα ζει τον απόλυτο εφιάλτη σε φυλακές της Αιγύπτου - Δείτε γιατί

Σε εφιάλτη κατέληξε το ταξίδι της 33χρονης Βρετανίδας Laura Plummer στην Αίγυπτο. Η νεαρή καλλονή κρατείται στις φυλακές της χώρας από τον περασμένο Οκτώβριο.

Η αδελφή της αποκάλυψε στην βρετανική τηλεόραση ότι η 33χρονη βιώνει την απόλυτη κόλαση, έχει υποστεί νευρικό κλονισμό και έχει αρχίσει να χάνει τα μαλλιά της.

Η Plummer, όπως γράφει η εφημερίδα "The Sun" καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκισης καθώς κατηγορήθηκε πως εισήγαγε παράνομα στην Αίγυπτο παυσίπονα. Οι αρχές της Αιγύπτου την συνέλαβαν στο αεροδρόμιο την ώρα που Βρετανίδα ήταν έτοιμη να ταξιδέψει για να κάνει διακοπές σε πολυτελές θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας.

Η νεαρή κρατούμενη ισχυρίστηκε πως είναι αθώα και πως τα χάπια που μετέφερε ήταν του εραστή της, ο οποίος έχει προβλήματα υγείας καθώς υποφέρει από πόνους στην πλάτη.

Δραματική έκκληση προς την βρετανική κυβέρνηση απευθύνει η οικογένεια της Plummer. Ζητούν να γίνει παρέμβαση καθώς η 33χρονη έχει ξυλοκοπηθεί από συγκρατούμενές της και δεν έχει δει το φως της μέρας από τότε που έχει φυλακιστεί.

https://www.youtube.com/watch?v=wgDIXesTTKk

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές