ΗΠΑ

Οι πεζοναύτες των ΗΠΑ δοκιμάζουν UH-1 Huey σε μορφή drone (βίντεο)


Η αυτόνομη τεχνολογία στους Αμερικανούς Πεζοναύτες έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα την στιγμή που οι αξιωματούχοι του Γραφείου Ναυτικής Έρευνας (Office of Naval Research) ανακοινώνουν μια επιτυχημένη τελική επίδειξη πτήσης με το ελικόπτερο του προγράμματος Autonomous Aerial Cargo/ Utility System (AACUS). 

Το πρόγραμμα αποτελεί συνεργασία του Γραφείου Ναυτικής Έρευνας και της Aurora Flight Sciences.

Ελικόπτερο UH-1 Huey έχει εξοπλιστεί με το σύστημα AACUS που θα μπορούν να μεταφέρουν τους Αμερικανούς Πεζοναύτες γρήγορα στο μέτωπο.

Το σύστημα αποτελείται από έναν αισθητήρα και ένα πακέτο λογισμικού που μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε επανδρωμένο ή μη αεροσκάφος περιστρεφόμενης πτέρυγας ικανό να ανιχνεύει και να αποφεύγει εμπόδια (όπως τηλεφωνικά καλώδια, άλλα οχήματα ή μεγάλα αντικείμενα εδάφους) σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες ή για τη διευκόλυνση αυτόνομων και μη επανδρωμένων πτήσεων.
https://www.youtube.com/embed/IkX5HLFJvQ0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...