Κοινωνία

Ξύπνησε με μια τεράστια τρύπα στο πρόσωπό της και ο πόνος ήταν αφόρητος - Τότε κοιτάει το μαξιλάρι της και παθαίνει σοκ!... (Εικόνες)


Η Meghan Linsey από την Louisiana έγινε γνωστή επειδή πήρε μέρος στο «The Voice» πρόσφατα. Αλλά μετά οι θαυμαστές της παρατήρησαν πως είχε εξαφανιστεί από τα social media και αναρωτιόντουσαν τι είχε συμβεί.

Γρήγορα, η Meghan αποκάλυψε τον λόγο με αυτήν τη φωτογραφία:

Έγραψε: “Ξύπνησα νιώθοντας μία παράξενη και επίπονη αίσθηση στο πρόσωπό μου. Κοίταξα καλύτερα και είδα πως στο μαξιλάρι μου ήταν μια νεκρή αράχνη. Ενώ κοιμόμουν, μία αράχνη με τσίμπησε και την είχα σκοτώσει. Αυτό το σενάριο ήταν πραγματικά από τους μεγαλύτερους εφιάλτες μου. Το τσίμπημα πονούσε πολύ και ήξερα πως ήταν δηλητηριώδες, όπως αναφέρει το fumara. Πήρα την αράχνη μαζί μου και πήγα στα επείγοντα”.

Τις επόμενες μέρες, η Meghan είχε μυϊκούς σπασμούς, εξάνθημα σε όλο της το σώμα και το δέρμα γύρω από το τσίμπημα είχε γίνει μαύρο. Κομμάτι της θεραπείας ήταν να μπει σε υπερβαρικό θάλαμο με περισσότερο οξυγόνο από το συνηθισμένο με σκοπό να αναγεννηθεί το δέρμα της.

Οι γιατροί στην εντατική επιβεβαίωσαν πως είχε τσιμπηθεί από καφέ αράχνη ερημίτη, ένα από τα πιο δηλητηριώδη είδη αράχνης στις ΗΠΑ.

Ευτυχώς, μέσα σε δύο εβδομάδες, η Meghan είχε ήδη αναρρώσει και η ουλή της είχε σχεδόν εξαφανιστεί. Εάν ζείτε σε μία περιοχή που έχει αράχνες ερημίτες θα πρέπει να προσέχετε και αν σκοτώσετε μία τέτοια αράχνη μην την ακουμπήσετε: το δηλητήριό της είναι το ίδιο κακό για το δέρμα και χωρίς να σας τσιμπήσει.

https://www.facebook.com/meghanlinseymusic/posts/1206705436056804:0&width=500

https://www.facebook.com/meghanlinseymusic/posts/1353484084712271:0&width=500
https://www.instagram.com/p/BQytox6g5EM/

 

https://www.facebook.com/HitmanPestControl/posts/1109237502466920:0&width=500
https://www.instagram.com/p/BSEfhFKA7oE/

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...