Κοινωνία

«Ντροπή σας, φτου σου ρε» -Οργή πλημμυροπαθών του Αγρινίου κατά Σκουρλέτη [βίντεο]

«Ντροπή σας, φτου!». Έτσι υποδέχθηκαν τον Πάνο Σκουρλέτη οργισμένοι κάτοικοι χωριών του Αγρινίου που επλήγησαν από τις πλημμύρες της περασμένης Παρασκευής και του Σαββάτου. 

Ο υπουργός Εσωτερικών επισκέφθηκε σήμερα τις πληγείσες περιοχές για αυτοψία, ωστόσο βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή των κατοίκων, που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται σε μια στιγμή και τη ζωή τους να κινδυνεύει.

«Τα γνωρίζετε τα προβλήματα, τι κάνετε;», «Πνιγόμαστε», του έλεγαν απαριθμώντας τις ζημιές τους.

Σημειώνεται ότι ο κ. Σκουρλέτης επισκέπτεται την περιοχή του Ζευγολακίου Μακρυνείας που επλήγη περισσότερο από τη νεροποντή.

O κ. Σκουρλέτης συνοδεύεται  από τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, την αντιπεριφερειάρχη Χριστίνα Σταρακά και τον δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, προκειμένου να διαπιστώσει το μέγεθος των καταστροφών που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Σαββάτου.

Οι κάτοικοι εκφράζουν έντονες διαμαρτυρίες και στον περιφερειάρχη και στον δήμαρχο Αγρινίου. Ειδικά ο κ. Παπαναστασίου είχε πολύ έντονους διαλόγους με κάποιους κατοίκους σχετικά με τη διάθεση νερού και διάφορων ειδών πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς.

Σημειωτέον πως ακολούθως θα γίνει επίσκεψη και στα Κλεισορεύματα και στη συνέχεια σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας στο Μεσολόγγι, με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών, του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, των δημάρχων Αγρινίου, Μεσολογγίου και Αμφιλοχίας, εκπροσώπων Αρχών και υπηρεσιακών παραγόντων.

https://www.youtube.com/watch?v=oR9QejAt7kU

https://www.youtube.com/watch?v=n4Kbb7dS4xY

Πηγή βίντεο, φωτό: agriniopress.gr 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...