Κοινωνία

Νεαρή γυναίκα διαμαρτύρεται ότι το κρανίο της «καίει» - 8 Μήνες μετά....

Πριν δώσετε τα χρήματά σας για την αγορά ενός προϊόντος πρέπει να ελέγχετε την επιχείρηση και το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε.

Η Becca Peet από το Hampshine στο Ηνωμένο Βασίλειο το γνωρίζει αυτό καλύτερα από όλους.

Όπως σε πολλές γυναίκες, στην Peet άρεσε να έχει τα μαλλιά της καλοφτιαγμένα και περιποιημένα και έτσι συχνά δοκίμαζε νέα χρώματα αλλά και στυλ και πειραματιζόταν καθημερινά.

H Peet αποφάσισε να κάνει τα μαλλιά της μελαχρινά με μερικές ανταύγειες για τα 21α γενέθλιά της. Έτσι, έκλεισε ένα ραντεβού σε ένα κομμωτήριο κοντά στο σπίτι της. Ήταν μια διεθνής αλυσίδα που είχε καλές κριτικές και σχόλια, αλλά εκείνη την ημέρα η Peet δεν στάθηκε τυχερή.

Όταν η κοπέλα της περνούσε το χρώμα, ένιωσε το κεφάλι της να καίει. Το είπε στην κοπέλα αλλά εκείνη δεν σταμάτησε. Της είπε ότι όλα ήταν εντάξει.

Τελικά η κοπέλα άρχισε να ξεπλένει το χρώμα από τα μαλλιά της Peet, αλλά αυτή ένιωθε ότι είχε μουδιάσει το κεφάλι της, και πονούσε ακόμη κι όταν της έκαναν μπιστολάκι.

Η Peet συνέχισε να διαμαρτύρεται και ο εφιάλτης μόλις είχε ξεκινήσει για αυτήν.

Η Peet είναι 24 ετών και εργάζεται σε ένα φυτώριο. Ωστόσο, αυτή εξακολουθεί να ζει με τον εφιάλτη που έζησε πριν τρία χρόνια, ύστερα από μία κακότεχνη διαδικασία, όταν ένα χημικό έγκαυμα στο τριχωτό της κεφαλής της άφησε μόνιμη φαλάκρα.

Ξεκίνησε με μια σοβαρή αίσθηση καψίματος στο κεφάλι. Η Peet παραπονέθηκε, αλλά η κομμώτρια τη διαβεβαίωσε ότι όλα ήταν «μια χαρά».

Τις επόμενες εβδομάδες είχε συνεχή πόνο στο τριχωτό της κεφαλής της και έντονους πονοκεφάλους.

Το έγκαυμα δεν άρχισε να επουλώνεται.

“Τα μαλλιά μου είχαν κολλήσει μεταξύ τους με το πύον που έβγαινε από τις πληγές, είχε αλλάξει η έκφραση του προσώπου μου και ο πόνος συνεχιζόταν. Έχασα τον ύπνο μου και από το τριχωτό της κεφαλής μου έβγαινε η δυσάρεστη οσμή του εγκαύματος,” είπε η Peet.

Τελικά αναγκάστηκε να ζητήσει ιατρική βοήθεια, όταν πλέον άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά της. Αυτό της άφησε άτριχο ένα μέρος του κεφαλιού της. Οι ουλές από την χειρουργική επέμβαση δεν επιτρέπουν την αύξηση των μαλλιών στα τραυματισμένα σημεία.

Τρία χρόνια αργότερα το φαλακρό “μπάλωμα” στο κεφάλι της Peet φαίνεται ακόμα, και όταν πάει κάπου και φυσάει ο αέρας, δακρύζει με την εικόνα της.

Έμαθε μόνη της πλέον να φορμάρει τα μαλλιά της και προσπαθεί να καλύψει το κενό. Όμως αυτό που έπαθε ήταν φρικτό και όταν το σκέφτεται ακόμα και τώρα δακρύζει.

Η Peet μήνυσε το κομμωτήριο για τις ζημιές που της προκάλεσε και οι δικηγόροι του ισχυρίστηκαν ότι τα εγκαύματα οφείλονταν σε υπάλληλο που εκπαιδευόταν και δεν ανάμειξε σωστά το διάλυμα.

Στην Peet δόθηκε ένα άγνωστο ποσό αποζημίωσης αλλά τίποτα δεν είναι αρκετό για να της δώσει πίσω τη χαμένη της αυτοπεποίθηση.

Αυτή η ιστορία είναι ασυνήθιστη αλλά δείχνει τι είδους μόνιμη βλάβη μπορεί να δημιουργηθεί όταν δεν δίνεται ιδιαίτερη προσοχή. Εάν είστε ποτέ κάπου σε ένα κομμωτήριο ή spa και νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά, αμέσως πρέπει να μιλήσετε για να σταματήσει η οποιαδήποτε θεραπεία ώστε να μην γίνει ζημιά στο σώμα σας.

Πηγή newsitamea.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ