Κοινωνία

Νέο βίντεο - σοκ: Ο «δράκος» των Αμπελοκήπων επιτίθεται σε γυναίκα


Ένα νέο βίντεο - σοκ που αποτυπώνει τη δράση του «δράκου» των Αμπελοκήπων και δείχνει τον άνδρα να επιτίθεται σε μία γυναίκα τη νύχτα έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στα πλάνα, ο 25χρονος «δράκος» εμφανίζεται να παραμονεύει το επόμενο θύμα του και στη συνέχεια να τρέξει από πίσω του. Στη συνέχεια επιτίθεται στη γυναίκα, η οποία αφού τον χτύπησε ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Η απόπειρα επίθεσης που έχει καταγράψει το βίντεο από κάμερες ασφαλείας σημειώθηκε τη Δευτέρα (18/12) λίγο πριν συλληφθεί ο δράστης.

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 25χρονος, ο οποίος έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος, είχε βιάσει επτά γυναίκες, ενώ κατηγορείται και για μία απόπειρα βιασμού.

Ο «δράκος» συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (18/12/2017) στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Έτσι «χτυπούσε» στα θύματα
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς «χτυπούσε» κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αφού εντόπιζε ασυνόδευτες γυναίκες, τις ακολουθούσε διακριτικά. Όταν έβρισκε την κατάλληλη στιγμή τις αιφνιδίαζε, τις χτυπούσε και απειλώντας για τη ζωή τους, προέβαινε σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.

Μετά την καταγγελία γυναικών, που έπεσαν θύματα του «δράκου, συστήθηκε άμεσα ειδική ομάδα αστυνομικών από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων, προκειμένου να επιτηρηθεί η περιοχή δράσης του άνδρα και να συλλεχθούν πληροφορίες και δεδομένα, με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Από την επεξεργασία των δεδομένων που συλλέχτηκαν κατά την έρευνα, δημιουργήθηκε το προφίλ του υπόπτου και τελικά το πρωί της περασμένης Δευτέρας επετεύχθη, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αμπελοκήπων, ο εντοπισμός του στην περιοχή των Αμπελοκήπων, κατά τη στιγμή που ακολουθούσε νεαρή γυναίκα και επιτάχυνε το βηματισμό του για να την προσεγγίσει, με προφανή σκοπό να ασελγήσει επ' αυτής. Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Από τη διενεργηθείσα έρευνα, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του δράστη σε επτά υποθέσεις βιασμού και σε μία απόπειρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Ομολογία σοκ: Αρχικά το έκανα για πλάκα
«Για καφρίλα το έκανα. Ξεκίνησε για πλάκα. Δεν ήταν βιασμός, σεξουαλική παρενόχληση ήταν. Μου άρεσαν οι ωραίες γυναίκες και δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό σε ό,τι έκανα. Και τελειώνετε γρήγορα για να φύγω να πάω στη δουλειά μου ...» είπε ο ίδιος σε αστυνομικούς στο τμήμα ασφάλειας Αμπελοκήπων, αναφέρει το Cnn.gr

Αρχικά αρνιόταν τα πάντα λέγοντας χαρακτηριστικά: «γιατί να επιτεθώ σε γυναίκες έχω κοπέλα. Επίσης έχω μια αδελφή και θα σκότωνε όποιον τολμούσε να την πειράξει».

Την υπόθεση χειρίστηκε η γυναίκα διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελόκηπων, η οποία παρατήρησε από την πρώτη στιγμή ότι σε όλες τις επιθέσεις ο δράστης φορούσε λευκά παπούτσια ενώ είχε και ένα ιδιαίτερο βάδισμα.

https://www.youtube.com/embed/R4ix9JqvFM0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ