Κόσμος

Νέα γκάφα: «Είναι τρομοκράτης;» ρώτησε ο πρίγκιπας Φίλιππος για έναν άνδρα με γενειάδα

Σε νέα γκάφα φέρεται ότι υπέπεσε ο πρίγκιπας Φίλιππος.

Ένα πρωτότυπο αστείο πήγε να κάνει ο πρίγκιπας Φίλιππος που μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας πήγαινε το πρωί σε εκκλησία στο Σάντρινχαμ.

Όταν ο σύζυγος της Ελισάβετ είδε έναν άνδρα με γενειάδα, ρώτησε τους υπόλοιπους: «Είναι τρομοκράτης». Σύμφωνα με βρετανική εφημερίδα, ο πρίγκιπας Φίλιππος, που αποσύρθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα, είχε ένα διάλογο με την πριγκίπισσα Άννα, όταν είδε έναν ψηλό άνδρα με μούσια να περνά. Τον έδειξε με αστείο τρόπο και αναρωτήθηκε αν είναι τρομοκράτης, μιλώντας στη φρουρά που τον συνόδευε.

Οι παρευρισκόμενοι, επιχειρώντας να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, υποστηρίζουν ότι το είπε ως αστείο.

Όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φίλιππος φέρνει σε δύσκολη θέση τη βασιλική οικογένεια. Στο παρελθόν, είχε πει σε βρετανούς σπουδαστές στην Κίνα ότι εάν συνεχίσουν να μένουν εκεί θα γίνουν... σχιστομάτηδες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...