Κόσμος

Νέα...έθιμα: Λοχαγός θέλει να συνοδεύουν τους στρατιωτικούς μία… στρατιά ιερόδουλες για το άγχος

Η λοχαγός από την Αυστραλία υποστήριξε πως «ερεύνησε» τις αγχολυτικές επιδράσεις που έχει ο πληρωμένος έρωτας στους στρατιώτες και κάλεσε τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας να υιοθετήσουν την πρακτική της για την αποφόρτιση των κληρωτών.

Η λοχαγός μάλιστα είχε αναλύσει το σκεπτικό της και στις επίσημες ιστοσελίδες του στρατού της Αυστραλίας αλλά οι δημοσιεύσεις κατέβηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο άρθρο της λοχαγού «Σεξ και Πόλεμος» η Σάλι Γουίλιαμσον ισχυριζόταν πως έπρεπε άμεσα να ξεκινήσει ένας διάλογος για να δοθεί«στα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων (τόσο των αρσενικών όσο και των θηλυκών) η ευκαιρία να κάνουν συναινετικό σεξ κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής τους σε πολεμικές επιχειρήσεις».

Και επιχειρηματολογεί πως «η βελτιωμένη οικειότητα και σεξουαλική επαφή μπορούν να βοηθήσουν τους βετεράνους πολέμου να διαχειριστούν το μετατραυματικό στρες».

Η λοχαγός παρατήρησε μάλιστα πως την ώρα που ο στρατός παρέχει λεπτομερείς οδηγίες για τα πάντα, η «σεξουαλική ικανοποίηση» δεν εμπίπτει στη λίστα. Και τι εννοεί με τον όρο «σεξουαλική ικανοποίηση»; Μα «μέσα όπως η χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων, ο αυνανισμός, αλλά και η χρήση ιερόδουλων κατά τη διάρκεια της ξεκούρασης».

Τα μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας έβγαλαν το θέμα με αποτέλεσμα ο εκπρόσωπος Τύπου του στρατού να δηλώσει στην Daiy Telegraph πως το άρθρο της Σάλι «δεν προοριζόταν για το Land Power Forum και δεν αντικατοπτρίζει την πολιτική του υπουργείου Αμύνης».

Όταν εξαφανίστηκε η… επιστημονική δημοσίευση της λοχαγού, η ίδια έσπευσε να σχολιάσει πως οι επιτελείς της Αυστραλίας παραήταν νευρικοί για να κάνουν μία τέτοιου είδους κουβέντα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές