Εκκλησία της Ελλάδος

Μοναδικό θέαμα με χιούμορ και συγκίνηση από την θεατρική ομάδα της Ι.Μ. Φωκίδος

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η πόλη της Άμφισσας έζησε, το Σαββάτο 2 Δεκεμβρίου 2017, στιγμές απείρου κάλλους στο Πνευματικό Κέντρο, το οποίο κατακλύστηκε από τους Φωκιδείς που προσήλθαν να παρακολουθήσουν την εξαιρετική θεατρική παράσταση «Οι 7 θανάσιμες αμαρτίες». Μια θεατρική παράσταση που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος, με την θεατρική ομάδα νέων της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Πέντε ημέρες μετά την παράσταση ακόμα συζητιέται το γεγονός αυτό, τόσο στην Άμφισσα όσο και στις γύρω περιοχές. Ήταν πραγματικά ένα μοναδικό θέαμα με χιούμορ, συγκίνηση και με βαθιά πνευματικά μηνύματα, για τους νέους όσο και για τους μεγαλυτέρους που είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που είπαν ότι η αίθουσα του θεάτρου είναι μικρή πλέον, διότι αρκετοί άνθρωποι στεκόντουσαν όρθιοι στους διαδρόμους του θεάτρου προσπαθώντας να παρακολουθήσουν το χριστιανικό θέατρο.

Το νέο μεταδόθηκε σύντομα στις γύρω πόλεις του Νομού, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν την επιθυμία να παιχτεί η θεατρική παράσταση και στις πόλεις αυτές.Θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...