Πολιτική

Μοιράζει άφθονο γέλιο αυτή η ΝΔ: Κόλλησε στον τοίχο τον Κ.Μητσοτάκη με τον τελευταίο να ψάχνει οδό διαφυγής! Αποθέωση για Κ.Καραμανλή

Στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ένας σχολικός φύλακας που τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, το 2014. Ο 45χρονος άνδρας που δήλωσε Νεοδημοκράτης είχε την ευκαιρία να θέσει ένα ερώτημα στον πρόεδρο του κόμματός του…

Οι απαντήσεις του προέδρου της ΝΔ, μοναδικές...

«Εσείς ο ίδιος προσωπικά με αποφάσεις σας, μας βγάλατε σε διαθεσιμότητα και ανεργία. Είμαι νεοδημοκράτης από το 1989, ποιος ο λόγος την επόμενη ημέρα να ψηφίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ο ίδιος προσωπικά με έδιωξε και με έβγαλε σε ανεργία;».

«Ποιος ο λόγος την επόμενη ημέρα να ψηφίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη;» ρώτησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θυμίζοντάς του παράλληλα πως επί υπουργίας του, βρέθηκε στην ανεργία.

«Εσείς ο ίδιος προσωπικά με αποφάσεις σας, μας βγάλατε σε διαθεσιμότητα και ανεργία», είπε.

«Αυτό το κεφάλαιο έκλεισε. Θα ψηφίσεις Νέα Δημοκρατία αν σε έπεισαν όλα τα υπόλοιπα», του απάντησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ευρισκόμενος σε προφανή αμήχανη θέση.

Για να προσθέσει λίγο αργότερα «μην επανέρθουμε εκεί, ήταν μία επώδυνη περίοδος για όλους μας. Και για εσάς αλλά και για εμένα!!!!»

Δείτε εδώ το Βίντεο

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=60jmihXGrCA

Χειροκροτήματα για τον Κώστα Καραμανλή

Δεκτός με χειροκροτήματα έγινε κατά την άφιξή του στο Porto Palace, όπου πραγματοποιείται το 7ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Κατά την είσοδό του στην αίθουσα, όπου διεξάγονται οι εργασίες του προσυνεδρίου, στελέχη και υποστηρικτές του κόμματος τον αποθέωσαν.

Μάλιστα, ο συντονιστής συζήτησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης διέκοψε για λίγο τη συζήτηση για να καλωσορίσει τον κ. Καραμανλή.

Ο κ. Καραμανλής είχε θερμή χειραψία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και άλλα στελέχη της ΝΔ καθώς και με βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Ως ένδειξη σεβασμού διακόπηκαν οι εργασίες του προσυνεδρίου, μέχρι να χαιρετήσει και να καθίσει δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=zLlcE34xzM0

https://www.youtube.com/watch?v=PHnKVwwQOvM

https://www.youtube.com/watch?v=ngajrO4_A2o

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...