Κόσμος

Μεγαλώνει… επικίνδυνα η ομάδα των διασημοτήτων που πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη

«Όλοι γέλασαν όταν ο Χριστόφορος Κολόμβος είπε ότι ο κόσμος είναι σφαιρικός», έγραφε ο Γκέρσουιν στο γνωστό του τραγούδι, αν και δεν θα μπορούσε να ξέρει πως σήμερα ολοένα και λιγότεροι θα το πίστευαν αυτό.

Οι οπαδοί της επίπεδης Γης αυξάνονται εκθετικά τον τελευταίο καιρό και ολοένα και περισσότεροι νιώθουν άνετα να βγουν και να μιλήσουν για επιστημονικές συνωμοσίες και παραμύθια της NASA!

Όπως ο Freddie Flintoff, το αστέρι του αγγλικού κρίκετ, που δήλωσε πρόσφατα: «Οι αποδείξεις υποδεικνύουν πως ο κόσμος δεν είναι σφαιρικός. Αν είσαι πάνω στο ελικόπτερο και πετάς, γιατί η Γη δεν περιστρέφεται από κάτω σου αν είναι σφαιρική;».

Στο άρμα των οπαδών έσπευσε όμως να ενταχθεί και ο παλιός αστέρας του ΝΒΑ, Σακίλ Ο’Νιλ: «Οδηγώ από τη Φλόριντα στην Καλιφόρνια όλη την ώρα και είναι επίπεδα για μένα», είπε νωρίτερα το 2017, «δεν ανεβοκατεβαίνω σε γωνία 360 μοιρών και όλα αυτά τα τρελά περί βαρύτητας»!

AP_17259086011514

Φυσικός αρχηγός του παράδοξου κινήματος είναι ο γνωστός ράπερ B.o.B., o οποίος δεν σταματά να «τιτιβίζει» για τις πλεκτάνες της επιστημονικής κοινότητας, εξοργίζοντας ακόμα και τους αστροναύτες που έχουν δει τη Γη από ψηλά.

Και το κίνημα συνεχίζει δυναμικά, έχοντας πια παρουσία σε όλο τον κόσμο…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης