Κοινωνία

Μεγάλη ανατροπή: Τι έδειξε η δεύτερη νεκροψία για το θάνατο του 21χρονου στην Κάλυμνο

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα η δεύτερη νεκροψία που πραγματοποιήθηκε στη σορό του άτυχου 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου που βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου, στις 25 Νοεμβρίου 2017.

Την νεκροτομή είχαν οριστεί  να διενεργήσουν η καθηγήτρια και Διευθύντρια της Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαρά Σπηλιοπούλου, η επίκουρη καθηγήτρια Σταυρούλα Παπαδόδημα και ο επίκουρος καθηγητής-ανθρωπολόγος Κωνσταντίνος Μωραΐτης.

Από πλευράς της οικογένειας, τεχνικός σύμβουλος παρέστη ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης.

Όπως αναφέρει το kalymnosnews, που επικαλείται δημοσιογραφικές πηγές, υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με την πρώτη νεκροτομή που πραγματοποίησε στη Ρόδο, ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος και αποφάνθηκε ότι ο θάνατος οφειλόταν σε δυστύχημα που συνέβη μετά από πτώση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, υπάρχουν διαφοροποιήσεις μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης ιατροδικαστικής εξέτασης.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη, είχε γίνει λόγος για ρήξη σπλήνας και σπασμένα πλευρά. Τώρα, στη νέα ιατροδικαστική, δεν προκύπτει ούτε ρήξη σπλήνας, ούτε κατάγματα στα πλευρά.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε, πως δεν προκύπτουν ευρήματα ότι οι ελάχιστες κακώσεις που έχει στο σώμα του ο άτυχος φοιτητής, προέρχονται από πτώση.

Επίσης, στη σορό του φοιτητή έγινε και ακτινοσκόπηση για να φανεί πιο ξεκάθαρα, τι κατάγματα είχε.

Σημειώνεται ωστόσο ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες διαφοροποιήσεις που παρατηρήθηκαν, δεν είναι γνωστό αν οδηγούν σε άλλα συμπεράσματα, αναφορικά με την αιτία θανάτου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...