Κοινωνία

««Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Ντροπή, έχουμε γίνει ρεζίλι» - Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των οδηγών στην ΕΟ Αθηνών - Λαμίας

Απίστευτη ήταν η ταλαιπωρία οδηγών που εγκλωβίστηκαν στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης. Οι οδηγοί βγήκαν έξω από τα οχήματά τους, μη γνωρίζοντας τι να κάνουν.

«Είναι απαράδεκτοι. Πήρα το 100 τηλέφωνο, μας είπαν "δεν ξέρουμε τι είναι. Αλλά εντάξει, μην ανησυχείς, ο δρόμος θα είναι ανοιχτός. Ο δρόμος έχει 15 πόντους χιόνι, με δουλεύεις;"», δήλωσε ένας εγκλωβισμένος οδηγός στην κάμερα του Alpha.

«Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Μας δουλεύετε κύριοι ψιλό γαζί. Ντροπή, έχουμε γίνει ρεζίλι», συνέχισε ο ίδιος.

https://youtu.be/j9ilRRjH9jU

Σημειώνεται πως εκατοντάδες αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στα χιόνια στην εθνική οδό στην περιοχή του Μαρτίνου, ιδιαίτερα αυτοί που κινούνταν από Αθήνα προς Λαμία.

Πριν προλάβει η αστυνομία να κλείσει την εθνική οδό και να διακόψει την κυκλοφορία έτσι ώστε να καθαριστεί το οδόστρωμα, οι οδηγοί που βρίσκονταν μέσα στο τμήμα της ΠΑΘΕ πριν και μετά τον κόμβο του Μαρτίνου εγκλωβίστηκαν με συνέπεια να παραμένει κλειστό το ρεύμα προς Λαμία και με μεγάλη δυσκολία να γίνεται η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν από τις 15:00 το μεσημέρι, όταν υπήρξε μεγάλης έντασης χιονόπτωση χωρίς να προλάβουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα να απομακρύνουν τους όγκους του χιονιού από το οδόστρωμα.

Και στην περιοχή του Κάστρου της Βοιωτίας ακινητοποιήθηκαν εκατοντάδες αυτοκίνητα, ενώ η αστυνομία έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία βαρέων οχημάτων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ