Αθλητισμός

Μάρκες και Πεντρόσα έκαναν κόντρα με παπάκια (βίντεο)

Στο καθιερωμένο πάρτι της Honda στην πίστα του μοτέγκι, όπου συγκεντρώνονται όλα τα αγωνιστικά τμήματα της ιαπωνικής εταιρίας, δεν θα μπορούσαν να μην είναι παρόντες και οι Μαρκ Μάρκες και Ντάνι Πεντρόσα. Οι δύο αναβάτες της ομάδας στο Moto GP ήταν οι ατραξιόν της εκδήλωσης, ειδικά ο πρώτος, καθώς στέφθηκε φέτος για τέταρτη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής στη μεγάλη κατηγορία του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο σε δύο ρόδες.

Οι Μάρκες και Πεντρόσα είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν διάφορες μηχανοκίνητες δραστηριότητες, δοκιμάζοντας τις ικανότητές τους και στην οδήγηση μιας Formula 3. Αλλά, αυτό που ξεχώρισε, ήταν ο αγώνας με παπάκια που έδωσαν, κόντρα σε κάποιους Ιάπωνες «καμικάζι», με τον Ντάνι να είναι τελικά ο νικητής.

Επίσης, στην πίστα του Μοτέγκι το «παρών» έδωσαν και οι Στόφελ Φαντόορν και Τζένσον Μπάτον, που παρουσίασαν τα ιστορικά μονοθέσια της McLaren-Honda, ενώ ο οδηγός της Toro Rosso, Πιέρ Γκασλί, έκανε στην πίστα ένα γύρο με ένα αυτοκίνητο Super Formula.

Επίσης, ο Μάρκες έκανε μια κόντρα στην πίστα με αντίπαλο τον Τακούμα Σάτο, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο κέρδισε τον αγώνα Indianapolis 500, ενώ ο Καταλανός την RC213V μοτοσικλέτα του, με την οποία κέρδισε φέτος τον τίτλο στο Moto GP.

Δείτε την κόντρα των δύο Καταλανών:

https://youtu.be/_ozW7DtroGE

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές