Κοινωνία

«Λιάγκα βούλωσε το αμόρφωτο στόμα σου» – Το απίστευτο ξέσπασμα της Μάρως Λύτρα [βίντεο]


Η Μάρω Λύτρα εξαπέλυε επίθεση στον Γιώργου Λιάγκα ο οποίος σχολίασε τις αποκαλύψεις που έκανε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε η ίδια όταν έκανε καριέρα στην Ελλάδα.

O Γιώργος Λιάγκας,έκανε την κριτική του μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή, πριν μερικές ημέρες. Ο παρουσιαστής με καυστικά σχόλια, είπε μεταξύ άλλων ότι η Μάρω Λύτρα έκανε τις καταγγελίες γιατί ίσως τώρα θέλει να βγάλει νέο τραγούδι.

Η τραγουδίστρια,ξέσπασε σήμερα κατά του Γιώργου Λιάγκα στο facebook λέγοντας ότι είναι ένας ατάλαντος δημοσιογράφος ο οποίος έγινε γνωστός προσβάλλοντας ανθρώπους. Είπε επίσης ότι το βραδινό σόου του είναι ένα φθηνό αντίγραφο των ξένων shows:

«Ήθελα να το μοιραστώ αυτό… Δείτε το πάνελ και τον εξονυχιστικό έλεγχο από τον οποίο με περνάνε…Λιάγκα ποιος είσαι; Γιατί είσαι στην τηλεόραση; Είσαι @@ δημοσιογράφος και ατάλαντος και ένας βαρετός άνθρωπος χωρίς χάρισμα. Έγινες διάσημος προσβάλλοντας ανθρώπους σε πρωινάδικα. Η βραδινή εκπομπή σου είναι μια φθηνή κόπια την αμερικανικής. Δεν είσαι αστείος, δεν είσαι γοητευτικός και οι ερωτήσεις σου είναι βαρετές όπως και εσύ…Έκατσα και σε άκουσα να με «σκοτώνεις». Και τώρα θα επιστρέψω την χάρη. Είσαι τόσο τίποτα που γίνεσαι κάτι επειδή μιλάς για άλλους. Αυτοί που μένουν σε γυάλινα σπίτια δεν πρέπει να πετάνε πέτρες. Δεν χρειάζομαι την τηλεόραση σου πλέον. Δεν πουλάω τίποτα και θα σου πω γιατί το λέω τώρα.Ίσως προσπάθησα να το πω αλλά κανείς δεν με άκουσε γιατί το timing είναι τα πάντα. Και κυρίες, περιμένω περισσότερα από εσάς. Επίσης με κατηγορούν ότι όλο αυτό το έβγαλα από το κεφάλι μου, το δημιούργησα μόνη μου. Δεν ισχύει αυτό. Περιμένω για τα δικαιώματα μου.Δεν είμαι μόνη μου. Ξέρω πολλές στις οποίες έχει κάνει το ίδιο, αλλά εκείνες νομίζουν ότι είναι οκ! Για αυτό Γιώργο Λιάγκα κλείσε το αμόρφωτο, απαίδευτο στόμα σου γιατί όταν είπα παγκόσμιο εννοούσα ότι μένω στον Καναδά και αυτό έγινε στην Ελλάδα»

https://www.facebook.com/maria.litras.3/posts/1383926988402506&width=500

https://www.youtube.com/watch?v=iQt7hR6LP4g

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...