Κοινωνία

Λάρνακα: Μαθητής όρμηξε να πνίξει καθηγήτρια μέσα στην τάξη

Μαθητής όρμηξε να πνίξει καθηγήτρια μέσα στην τάξη!.Το επεισόδιο συνέβη σε Λύκειο της επαρχίας Λάρνακας, με τον μαθητή πλέον να τελεί υπό σύλληψη, ενώ σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ στην ίδια επαρχία σημειώθηκε τα χαράματα και ένα δεύτερο θλιβερό επεισόδιο πάλι σε Λύκειο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ενώ ο μαθητής βρισκόταν έξω από την τάξη, δέχθηκε παρατήρηση από δύο καθηγητές γεγονός που φαίνεται να τον εξαγρίωσε με αποτέλεσμα να αντιδράσει βίαια εναντίον τους, χωρίς καν να απαντήσει κάτι στους δύο καθηγητές.

Ο μαθητής φέρεται να άρπαξε φωνάζοντας από τον λαιμό την καθηγήτρια και στη συνέχεια να επιτίθεται σε δεύτερο καθηγητή, ρίχνοντας τον στο έδαφος.

Παρενέβησαν τότε άλλοι καθηγητές προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και ακολούθως κλήθηκε η Αστυνομία.

Οι δυο καθηγητές οι οποίοι δέχθηκαν την επίθεση μετέβησαν στο Νοσοκομείο κι εξετάστηκαν από γιατρό.

Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί η ΟΕΛΜΕΚ και το Υπουργείο Παιδείας.

Εξάλλου, αυτό που προκαλεί αίσθηση πλέον είναι πως καταγράφηκε τα ξημερώματα σήμερα και δεύτερο κρούσμα σε Λύκειο της Επαρχίας Λάρνακας και πάλι, όταν νυχτοβάτες έγραψαν συνθήματα υβριστικά και προσωπικά κατά της Διεύθυνσης και κατά των καθηγητών, με τους τελευταίους αντικρίζοντάς τα να προβαίνουν σε αυθόρμητη στάση εργασίας.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/izw2AqJC_Po

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...