Πολιτική

«Καρφιά» Λεβέντη για Μητσοτάκη, προϋπολογισμό και πλειστηριασμούς

«Καρφί» για την απουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την ομιλία του «πέταξε» ο Βασίλης Λεβέντης από το βήμα της Βουλής, λέγοντας όλο νόημα ότι «έχει έθιμο ο κύριος Μητσοτακης όταν ανεβαίνει ο Βασίλης Λεβέντης να φύγει. Του εύχομαι να μη με χρειαστεί μόνο, γιατί αν τύχει να με χρειαστεί θα φύγω και εγώ».

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης προέβλεψε ότι πριν τις εκλογές θα γίνει δημοψήφισμα και αν αποφασίσει ο λαός την απλή αναλογική θα πρέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να φύγει από αρχηγός.

Σχετικά με τον προϋπολογισμό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι είναι ο ίδιος με των προηγούμενων.
«Είναι προϋπολογισμός που παίρνει όχι να δίνει», ανέφερε ο κ. Λεβέντης. Δήλωσε, απευθυνόμενος όχι μόνο στην κυβέρνηση, ότι τη χώρα τη καταστήσατε νεκροταφείο, για αυτό σας έχει πιάσει το άγχος με 300άρια να σώσετε ότι προλάβετε. Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη «με κοψίματα μισθών και συντάξεων προσπαθούμε να επιβιώσουμε. Αλλά πόσο καιρό μπορούμε να επιβιώσουμε, θα πεθάνουν οι Έλληνες». Για τους πλειστηριασμούς ζήτησε από την κυβέρνηση να μην είναι «χοντροκέφαλη»

Αναφορικά με τη σύγκρουση μεταξύ δικαιοσύνης και κυβέρνησης για τα πόθεν έσχες των δικαστών, ανέφερε ότι δεν υπάρχουν διαφορετικοί πολίτες.

Όσοι είμαστε υπό έλεγχο πρέπει να είμαστε πρόθυμοι στον έλεγχο. Άσκησε κριτική στον υπουργό Δικαιοσύνης λέγοντας ότι είναι εμπαθής και έθεσε το θέμα αντικατάστασης του. Δεν το λέω για να υπερασπιστώ τους δικαστές. Αν αρχίσουμε να αμφισβητούμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης οι εξελίξεις δεν θα είναι φυσιολογικές για τη χώρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ