Εθνικά θέματα

Καμμένος στον Γιούνκερ που τον αποκάλεσε ακροδεξιό: Είχε κρύο, ήταν νύχτα, ο καθένας έχει ελαττώματα

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm, ο Πάνος Καμμένος έδωσε αιχμηρή απάντηση στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος αποκάλεσε τον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας «ακροδεξιό».

Η δήλωση του προέδρου της Κομισιόν έγινε με αφορμή ερώτηση για τη συμμετοχή της ακροδεξιάς στη νέα αυστριακή κυβέρνηση.

«Έκανε τη δήλωση νύχτα, κάνει κρύο στις Βρυξέλλες, ήταν τέτοιες οι συνθήκες που μπορεί να με μπέρδεψε με τον Βορίδη ή τον Γεωργιάδη», τόνισε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σημειώνοντας πως ο πρόεδρος της ΕΕ, «όπως ο καθένας, έχει τα ελαττώματά του».

Ο κ. Καμμένος επεσήμανε ότι «έχει μία καλή σχέση με τον κ. Γιούνκερ», διευκρινίζοντας ότι «δεν συνηθίζει να με χαστουκίζει φιλικά όπως τον κ. Βενιζέλο ή να με φιλάει όπως τον κ. Σαμαρά».

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν κληθείς να απαντήσει «πώς θα συνεργαστεί με τους ακροδεξιούς υπουργούς που προέρχονται από τον κυβερνητικό εταίρο του κ. Κουρτς, στην Αυστρία», δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «εδώ έχω συνεργαστεί και με τον ακροδεξιό κυβερνητικό εταίρο του κ. Τσίπρα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...