Κοινωνία

Καίγονται ζωντανοί οι Ελληνες: Ηλικιωμένος κάηκε ζωντανός – Θρήνος για τον 20χρονο φοιτητή

Δύο άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους, σε φωτιές που ξέσπασαν μέσα στα σπίτια τους. Πρόκειται για έναν 20χρονο από την Πάτρα και έναν ηλικιωμένο.

Πρόκειται για έναν 84χρονο, στο σπίτι του οποίου ξέσπασε φωτιά μικρής έκτασης. Ο ηλικιωμένος έμενε μόνος σε μονοκατοικία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στην πολυθρόνα που καθόταν – πιθανώς από κάποιο θερμαντικό μέσο- με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί. Τη φωτιά έσβησαν οι γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν και την πυροσβεστική.

Νεκρός φοιτητής στην Αγία Βαρβάρα

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ένας 20χρονος έχασε τη ζωή του με τον ίδιο τρόπο.

Η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για μικρής έκτασης πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Αθηνάς στην Αγία Βαρβάρα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που έσβησαν την φωτιά και ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του έναν 20χρονο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, πιθανόν από αναθυμιάσεις.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 20χρονος καταγόταν από την Πάτρα και ήταν φοιτητής. Ο πατέρας του είναι Προϊστάμενος Οικονομικών υπηρεσιών του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Όπως μεταδίδει το patrastimes.gr, o άτυχος Νικόλας βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του στις 6 το πρωί από τον αδελφό του, ενώ μέσα στο σπίτι υπήρχαν αναθυμιάσεις.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ