Κύπρος

Κήρυγμα αφύπνισης από Αρχιεπίσκοπο Κύπρου: "Οι Τούρκοι στέλνουν μετανάστες για να μας χτυπήσουν πισώπλατα εν καιρώ πολέμου"

Υποκριτικά εκτιμάται από πολλούς , ο κυπριακός τύπος κατηγορεί τον  Αρχιεπίσκοπο Κύπρου για υποτιθέμενες «αιχμηρές» δηλώσεις του ( όπως αναφέρει) για το Κυπριακό και τις βρώμικες μεθοδεύσεις της Τουρκίας, ενώ παράλληλα στηλιτεύει και την δήλωση του για τους «λεγόμενους μετανάστες, τους οποίους μας στέλνει", όπως ανέφερε ο μακαριότατος , η Τουρκία.

Μιλάμε για την  χριστουγεννιάτικη εγκύκλιο του Αρχιεπισκόπου η οποία διαβάστηκε σε όλους τους ιερούς ναούς της Κύπρου ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος ως εκκλησιαστικός ποιμενάρχης των Κυπρίων δηλώνει ευθαρσώς ότι «...σ'αυτά έρχεται να προστεθεί και η απειλή της αλλοίωσης της εθνικής φυσιογνωμίας των ελευθέρων περιοχών λόγω της προώθησης εκ μέρους της Τουρκίας μεγάλου αριθμού μουσουλμάνων, λεγόμενων μεταναστών. Όλοι αυτοί οι "μετανάστες" δεν έρχονται εδώ μόνο για τα παχυλά επιδόματα, που απλόχερα τους προσφέρουμε.

Έρχονται ή μάλλον αποστέλλονται, για να αλλοιώσουν την εθνική και πολιτισμική μας ταυτότητα, με ορατό κίνδυνο εκείνον που περιγράφεται στο βιβλίο της Εξόδου "...ήνικα αν ημίν συμβή πόλεμος, προστεθήσονται και ούτοι προς τους υπεναντίους», αναφέρει η εγκύκλιο.

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο της Κύπρου κυρίως εκ μέρους ΑΚΕΛ, το οποίο, σε ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για «μισαλλοδοξία» της κυπριακής εκκλησίας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου τόλμησε όμως εκεί  που δεν τόλμησαν πολλοί πολιτικοί όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα, καυτηριάζοντας την εθνική αλλοίωση που προσπαθεί  να επιτύχει η νέα τάξη πραγμάτων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Χθες ο ΟΗΕ μάλιστα απαίτησε από την ελληνική κυβέρνηση να μεταφέρει 10.000 χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες από τα νησιά στην ενδοχώρα λόγω κακών συνθηκών, ενώ στην συνέχεια θα ζητήσει την τοποθέτηση τους σε οικίες , τοποθετώντας τους μέσα  στην δοκιμάζουσα ελληνική κοινωνία που δεν προλαβαίνει να πληρώνει ( όσοι μπορούν), φόρους και οτιδήποτε άλλο.

Πότε θα κατανοήσουν οι Έλληνες και Ελληνοκύπριοι πολιτικοί ηγέτες ότι η κρίση είναι τεχνητή και σκοπός της είναι η εφαρμογή του σχεδίου  της νέας τάξης πραγμάτων , με την υφαρπαγή εθνικής και ιδιωτικής περιουσίας μαζί με την εθνική αλλοίωση.

Την ίδια στιγμή η ΕΕ «κοροϊδεύει» αγρίως  τόσο την Ελλάδα όσο και την Ιταλία  και δεν υλοποιεί την συμφωνία για τον καταμερισμό των μεταναστών περιχαρακωμένη πίσω από τα ηλεκτροφόρα σύρματα που έχουν τοποθετήσει οι χώρες της κεντρικής Ευρώπης στα σύνορα.

Ακόμη και ο Πάπας αναφέρθηκε στους μετανάστες τα Χριστούγεννα παρομοιάζοντας τους με το «κυνήγι» από την τότε εξουσία κατά της Θεοτόκου  , του Ιωσήφ και του αγέννητου Ιησού Χριστού , παρομοιάζοντας τους με «πρόσφυγες».

Καλώς έπραξε Άγιες ημέρες…ο Ποντίφηκας.....γιατί  όμως δεν αναφέρθηκε εμπεριστατωμένα ποτέ...στις χιλιάδες διώξεις των Χριστιανών στην Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Βόρεια Αφρική ,  ακόμα  και ανάμεσα στους μετανάστες , οι οποίοι δέρνονται, βασανίζονται  από άλλους μετανάστες;

Εκτιμήσεις πολλών δημοσιευμάτων αναφέρουν η νέα τάξη  του Τζώρτζ Σόρος  σχεδίασε την  μετατροπή της Ελλάδας σε μια  χώρα όπου οι μουσουλμάνοι θα αποτελούν την δεύτερη  δύναμη .

Αυτό προκύπτει από  μελέτη των τρομερών  στατιστικών στοιχείων και δεδομένων σχετικά με τις γεννήσεις, τους θανάτους, τη μαζική μετανάστευση ελληνόπουλων στο εξωτερικό και τη μαζική είσοδο μουσουλμάνων μεταναστών από τα ανατολικά σύνορα.

Ο  ελληνικός πληθυσμός με τη συγκεκριμένη  ιστορική πολιτισμική ταυτότητα, μαστίζεται τα τελευταία χρόνια από υψηλή γήρανση και βαρύτατη υπογεννητικότητα, με αυξανόμενες σχετικές τάσεις τα τελευταία χρόνια λόγω της βαριάς οικονομικής κρίσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...