Κοινωνία

Κάλυμνος: Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή - Οι τελευταίες φρικτές στιγμές του άτυχου φοιτητή

Σε θρίλερ δίχως τέλος έχει εξελιχθεί η υπόθεση του 21 ετών φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος μετά από έρευνες 6 ημερών, βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άτυχος φοιτητής, Νίκος Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έκθεση που συνέταξε ο αρμόδιος ιατροδικαστής Ρόδου.

Σύμφωνα με την έκθεση, ο θάνατός του δεν επήλθε από εγκληματική ενέργεια, κάτι που αμφισβητούν οι γονείς του φοιτητή.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση που παρουσιάζει το bloko.gr, ο άτυχος φοιτητής τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από βράχο, ενώ ήταν ζωντανός δύο ή τρεις ημέρες πριν βρει τραγικό θάνατο, μόνος και αβοήθητος.

Γονείς φοιτητή: «Έχουμε στοιχεία ότι ο Νίκος δολοφονήθηκε»

Ανοιχτή παραμένει για την οικογένεια του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου η υπόθεση θανάτου του 21χρονου φοιτητή, ο οποίος την Κυριακή 25 Νοεμβρίου βρέθηκε νεκρός στον Λαγκά Καλύμνου, μετά από 6 ημέρες αγωνίας και ερευνών.

«Είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι ο θάνατος του παιδιού τους οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Και έχουν καταθέσει στοιχεία», επεσήμανε στην πρωινή εκπομπή του Ant1 ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας. Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, αυτή την βεβαιότητα, οι γονείς του άτυχου 21χρονου, την εξέφρασαν κατά τη επίσκεψή τους τη Δευτέρα (04/12) στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου συναντήθηκαν με αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ υπέβαλαν μήνυση κατ' αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο πατέρας, η μητέρα και ο νονός του άτυχου Νίκου κατέθεσαν επί τέσσερις ώρες στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ και όπως είπε χαρακτηριστικά έχουν στα χέρια τους στοιχεία για τα όσα υποστηρίζουν και τα οποία κατέθεσαν.

Η μήνυση που υπέβαλαν οι γονείς του φοιτητή, έγινε μετά την απόρριψη αιτήματος στον εισαγγελέα της Κω να πραγματοποιηθεί νέα νεκροτομή από τεχνικό σύμβουλο τον οποίο θα ορίσει η οικογένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους» το σχετικό αίτημα απορρίφθηκε, καθώς για την υπόθεση δεν υπήρχε σε εξέλιξη ανάκριση για κακούργημα. Η οικογένεια, πάντως, μέσω του νομικού εκπροσώπου της αναμένεται να υποβάλει προσφυγή κατά της απόφασης και αίτημα για διενέργεια νέας νεκροτομής στον εισαγγελέα Εφετών Ρόδου.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ