Πολιτική

Θ.Ρουσόπουλος: Ο Καραμανλής δεν εγκατέλειψε ποτέ την πολιτική...

Είναι στις προθέσεις μου να επανέλθω στην πολιτική δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στον Γιώργο Τράγκα ο πρώην υπουργός Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Ο κ. Ρουσόπουλος αναφερόμενος στην υπόθεση του Βατοπεδίου σημείωσε πως αυτό που συνέβη το 2008 με το σκάνδαλο για το Βατοπέδι ήταν ψευδές και φτιάχτηκε για να δημιουργήσει πρόβλημα στον ίδιο αλλά και την κυβέρνηση Καραμανλή.

Τόνισε πως εάν συμβεί κάτι παρόμοιο θα βγει στο ελληνικό λαό και θα πει τι ακριβώς συμβαίνει. Σημείωσε δε πως εάν κάποιος στα media έχει πρόβλημα με τη δικαιοσύνη μπορεί να ζητήσει από έναν πολιτικό χατιράκια και αν συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον θα πει ποιος και τι του ζήτησε.

Επιτέθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου λέγοντας ότι ήθελε να κάνει τον καλό στους ευρωπαίους ενώ είπε πως έριξε την ευθύνη για την κατάσταση στην Ελλάδα στην προηγούμενη κυβέρνηση. Ανέφερε πως ο Γιώργος Παπανδρέου βιάστηκε να γίνει πρωθυπουργός και πως ζημίωσε τη χώρα επίτηδες. Τόνισε πως ο Κώστας Καραμανλής έκανε αυτό που θεωρούσε πως ήταν καλό για την Ελλάδα.

Προέβλεψε τριπλές εκλογές το Μάιο του 2019, είπε όμως ότι η απόφαση είναι του πρωθυπουργού.

Ερωτηθείς εάν γνώριζε ο Κώστας Καραμανλής τον Ιβάν Σαββίδη, είπε ότι είχαν γνωριστεί σε μια δεξίωση του προέδρου Πούτιν στο Κρεμλίνο. Δήλωσε άγνοια για το πότε ο Σαββίδης ήρθε στην Ελλάδα. Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα σημείωσε πως ο Τσίπρας έχει αντιγράψει στοιχεία του Ανδρέα Παπανδρέου και πως φροντίζει να έχει καλές σχέσεις με τις άλλες χώρες. Ενώ ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει αυτό που πιστεύει ως αλήθεια αφού έχει ερευνήσει πχ την κατάσταση για οικονομία και δεν λέει ακρότητες.

Μιλώντας για την Άγκελα Μέρκελ τόνισε ότι έχει αποδειχθεί πως είναι ένας πρακτικός και αποτελεσματικός άνθρωπος και ότι είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας.

Τέλος ,αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή σημείωσε πως δεν εγκατέλειψε ποτέ την πολιτική σημειώνοντας ότι έχει μια άποψη για την πορεία του, και συμπλήρωσε πως ο Καραμανλής είναι παρών και όχι απών λέγοντας ότι βρίσκεται για να βοηθήσει και όχι για να δημιουργήσει προβλήματα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...