Κοινωνία

Θρίλερ στην Πάτρα! Οδηγός τηλεφώνησε για βοήθεια και μετά εξαφανίστηκε!

Ο οδηγός κάλεσε την αστυνομία λέγοντας ότι το αυτοκίνητό του ξέφυγε από την πορεία του στον Ομπλό με αποτέλεσμα να βρεθεί το μισό στο δρόμο και το άλλο μισό στο γκρεμό! Ο οδηγός, σοκαρισμένος είπε ότι κατάφερε και βγήκε απο το αυτοκίνητο και αμέσως, αστυνομικοί ξεκίνησαν για το σημείο.

Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο που τους είχε πει ο οδηγός, δεν τον βρήκαν. Στην προσπάθεια τους να επικοινωνήσουν πάλι μαζί του δεν κατέστη δυνατό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν απαντούσε στο τηλέφωνο του.

Δύο πυροσβέστες, τρεις άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ , αστυνομικοί αλλά και ένας φίλος του άνδρα που έχουν πάει στο σημείο, «χτενίζουν» αυτή τη ώρα την ευρύτερη περιοχή της Ιεράς Μονης Ομπλού. Ο οδηγός παραμένει άφαντος και το κινητό του τηλέφωνο δεν έχει σήμα.

Ο φίλος του γνωρίζει την περιοχη και όπως ανέφερε στις αρχές γνωρίζει ένα συγκεκριμένο σημείο, στο οποίο ο εξαφανισμένος άνδρας συνηθίζει να πηγαίνει για κυνήγι.

Οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι μπορει να έχει αποπροσανατολιστεί λόγω του σκότους και να βρίσκεται αρκετά μακριά απο το αρχικό στίγμα που έδωσε ο ίδιος στην αστυνομία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...