Αθλητισμός

Εισαγγελική έρευνα σε διαιτητή, για μια φωτογραφία του στο Facebook

Επίσημη έρευνα για έναν διαιτητή που «ανέβασε» στο Facebook μια φωτογραφία με την εκτέλεση ενός πέναλτι ξεκίνησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της Ιταλικής Ομοσπονδίας. Μόνο που δεν πρόκειται για οποιονδήποτε διαιτητή, ούτε και για κάποιον τυχαίο ποδοσφαιριστή…

Συγκεκριμένα, η έρευνα αφορά τον Πιέρο Τζακομέλι, διαιτητή της αναμέτρησης μεταξύ Τορίνο και Λάτσιο, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του συλλόγου της Ρώμης για τις αποφάσεις του. Οι «λατσιάλι» θεώρησαν ότι ο συγκεκριμένος ρέφερι τους πέρασε από… λεπτή χειρουργική επέμβαση, καθώς θεωρούν ότι δεν τους έδωσε επίτηδες ένα πέναλτι σε χέρι παίκτη της «γκρανάτα», ενώ στη συνέχεια απέβαλε και τον κορυφαίο τους σκόρερ, τον Τσίρο Ιμόμπιλε.

Μάλιστα, μετά την ήττα εντός έδρας ήττα (1-3) από την Τορίνο, στη Λάτσιο έκαναν λόγο μέχρι και για «πολιτική δίωξη» εις βάρος τους, ενώ η οπαδοί της ζήτησαν μέχρι και την απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία που αποτέλεσε αφορμή για να ξεκινήσει η έρευνα, αναρτήθηκε σε έναν λογαριασμό του χρήστη «Jack O'Melly», Τζακ Ο΄Μέλι, που φέρεται να ανήκει στον Ιταλό διαιτητή. Σε αυτήν φαινόταν ο Φραντσέσκο Τότι να εκτελεί ένα πέναλτι, κάτι που παραβιάζει τους κανονισμούς της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Έτσι, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας καλείται να διασταυρώσει εάν όντως ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανήκει στον Τζακομέλι και εάν πράγματι υπήρξε παράβαση των κανονισμών της στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Πάντως, εάν επιβεβαιωθεί ότι ο Jack O'Melly είναι πράγματι ο ρέφερι Τζακομέλι, τότε είναι σίγουρο ότι στη Λάτσιο θα συνεχίσουν να ανεβάζουν τους τόνους σε αυτήν την ιστορία, συνδέοντας τον ρέφερι με τη μισητή τους αντίπαλο Ρόμα και τα πιθανά αισθήματά του γι’ αυτήν.

Δείτε τα στιγμιότυπα από το επίμαχο ματς:

https://www.youtube.com/watch?v=Xr_aX_DWWcY&feature=player_embedded

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές