Κοινωνία

Φέτος τα Χριστούγεννα κάνω δώρα made in Greece και στηρίζω Έλληνες δημιουργούς

Ξεχωριστά δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα

Δεκέμβριος. Κάθε χρόνο τα ίδια… Σβήνουμε-γράφουμε λίστες με δώρα για τους φίλους, την οικογένεια, τα παιδιά, εκείνον, εκείνη και πάει λέγοντας. Οι επιλογές είναι πολλές, είναι αλήθεια, αλλά ποιος δεν θέλει να πρωτοτυπήσει; Ποιος δεν θέλει να προσφέρει και να εκφράσει τα συναισθήματά του αγοράζοντας κάτι πραγματικά ξεχωριστό, που ξεφεύγει από τα τυπικά και τα συνηθισμένα;

Προτού λοιπόν βγεις στα μαγαζιά ψάχνοντας κάτι «συμβολικό», δες πώς μπορείς να «αιφνιδιάσεις» ευχάριστα κάνοντας μια επιλογή από το greecious.gr που σίγουρα θα ξετρελάνει τους αγαπημένους σου.

ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Χειροποίητα δερμάτινα παπούτσια χορού και όχι μόνο… Φοριούνται όλες τις ώρες, ανατομικά και ξεκούραστα! Πρόκειται για τα διάσημα δερμάτινα παπούτσια χορού της Joanna. Eίναι 100% χειροποίητα, με ψηλό τακούνι και ειδική αντιολισθιτική σόλα για σταθερό και ξεκούραστο πάτημα.

H επιχείρηση ξεκίνησε πριν 40 χρονιά από την αγάπη της Jοαnnα για την τέχνη και τον χορό, έχοντας οικογενειακές καταβολές. Συνεργάζεται χρονιά με το εθνικό θέατρο, λυρική σκηνή, μέγαρο μουσικής, ενώ λάτρεις της επιχείρησης και των παπουτσιών είναι αρκετοί από τους καταξιωμένους ηθοποιούς της χωράς μας.

 

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΣΕΤΣΕΝ

Η μοναδική αυτή ακουστική κιθάρα παλαιού τύπου είναι από τσετσέν, έλατο, φλαμούρι, βέγγε και παλίσανδρο και αξίζει να την αποκτήσετε!

Το οργανοποιείο – εργαστήριο χειροποίητων μουσικών οργάνων λειτουργεί επίσημα από το 2002. Στο οργανοποιείο κατασκευάζονται Ελληνικά παραδοσιακά μουσικά όργανα όπως μπουζούκια, κιθαρόνια ή αλλιώς Ελληνικές λαϊκές κιθάρες, τζουράδες, μπαγλαμάδες, λαούτα κ.α. όπως και κιθάρες όλων των τύπων.

ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ – ΠΝΕΥΣΤΟ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ

Εξαιρετικό κεραμεικό αγγείο, το οποίο είναι πτηνόμορφο (έχει δηλαδή τη μορφή πτηνού και συγκεκριμένα της κουκουβάγιας), ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί και ως πνευστό που μιμείται τη φωνή της κουκουβάγιας. Το έργο έχει χαρακτική διακόσμηση και είναι ψημένο με την τεχνική του ρακού. Ένα πραγματικό έργο τέχνης που αξίζει να αποκτήσετε!!!

Ο Βαγγέλης Μαγκόπουλος, ένας εξαίρετος κεραμίστας, δίνει χαρακτηριστικά γλυπτικής και μουσικής λειτουργικότητας στα έργα του, συνδυάζοντας αρμονικά τη φόρμα, την ύφη και το χρώμα με μη χροιά και τη μελωδικότητα μιας οκαρίνας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ