Πολιτική

Δημήτρης Καμμένος για την επίσκεψη Ερντογάν: Είναι καλό να ξεκαθαρίζονται οι σχέσεις

Το κέρδος της επίσκεψης Ερντογάν είναι ότι ξεκαθάρισαν οι σχέσεις και αυτό στη διπλωματία είναι καλό, «κερδίζουν όλοι», δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος. 

Ο κύριος Καμμένος, που εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι με μια ελληνική σημαία μπροστά του, για να δηλώσει πως «ο πατριωτισμός είναι οριζόντια αξία και πρέπει όλοι να συνταχθούμε πίσω από τον πρωθυπουργό, όποιος κι αν είναι», και για να υποστηρίξει πως δεν ήταν λάθος η χρονική στιγμή της επίσκεψης, πρόσθεσε: «Διπλωματικά καλό είναι να ακούγονται όλες οι φωνές, εμείς (σσ ο Ολυμπιακός) έχουμε φάει και εφτά στην έδρα μας, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παίζουμε στο Champions League, να μην έχουμε την Μπαρτσελόνα στο γήπεδό μας».

Η προετοιμασία της επίσκεψης ήταν καλή, τα συμφωνηθέντα δεν τηρήθηκαν από τον Ερντογάν, αλλά αυτό ήταν προβλέψιμο, δήλωσε ακόμα ο κύριος Καμμένος και εκτίμησε πως «του δόθηκε η ευκαιρία διπλωματικά να δείξει αυτά που πιστεύει και την ισχυρή προσωπικότητά του ως ηγέτης στην χώρα του, που μην ξεχνάμε είναι στους G20».
«Είναι η μόνη χώρα που έριξε σουχόι των Ρώσων και ο Πούτιν του ξαναμίλησε, μιλάει απευθείας με τον Τραμπ, είναι μέλος των G20, μην το ξεχνάμε», πρόσθεσε.

Ο κύριος Παυλόπουλος ήταν εξαιρετικός στην ομιλία του, αλλά έχει περιορισμένο ρόλο, είπε αυτά που έπρεπε να πει και δεν νομίζω ότι προκάλεσε, δήλωσε για το μεσημεριανό τετ-α-τετ των δύο προέδρων στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου είπε πως «έγινε μια καλή συζήτηση».

«Κατανοήσαμε ότι ο κύριος Ερντογάν θέλει να καταργήσει όλες τις συνθήκες», τόνισε και πρόσθεσε πως «το κλίμα ήταν καλό, εμένα μου άρεσε διότι ξεκαθάρισαν οι θέσεις».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ