Κοινωνία

Δεν πρόλαβε να χαρεί την κληρονομιά – Ληστές μπήκαν σπίτι του και τα «σήκωσαν» όλα

Τα χρήματα που είχε πάρει πρόσφατα από κληρονομιά ήταν η λεία που άρπαξαν τα ξημερώματα του Σαββάτου άγνωστοι δράστες από το σπίτι 73χρονου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το patrastimes, Ο 73χρονος, όπως κατέθεσε στην αστυνομία, δεν είχε προλάβει να ασφαλίσει το μεγάλο ποσό εκτός σπιτιού, με αποτέλεσμα να τα χάσει όλα.

Το κατά πόσο οι δράστες γνώριζαν ότι ο 73χρονος είχε στο σπίτι του τις 75.000 ευρώ και αν η διάρρηξη και η κλοπή έγινε τυχαία ή όχι, ερευνά η αστυνομία.

Στο στόχαστρο των ερευνών έχουν μπει και άτομα του περιβάλλοντος του 73χρονου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι ξημερώματα της 16-12-2017 παραβίασαν πόρτα οικίας 73χρονου στην Πάτρα και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (75.000) ευρώ.»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...