Αθλητισμός

«Βόμβα» στον Ολυμπιακό: Φεύγουν Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ, Μίλιτς

Oπως έγινε γνωστό από τον Ολυμπιακό τέσσερις παίχτες δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Πειραιά για αγωνιστικούς λόγους…

Πρόκειται για τους Καπίνο, Καρσελά, Μίλιτστ και Ζντιελαρ. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν από την ομάδα του Πειραιά, με την απόφαση να είναι οριστική και να παίρνεται για αγωνιστικούς λόγους.

Άρχισαν από τώρα οι εκκαθαρίσεις στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Χειμώνα. Οι παραπάνω παίκτες θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, από τη στιγμή που τέθηκαν εκτός πλάνων από τον Ολυμπιακό και δεν συνεχίζουν στον σύλλογο του Πειραιά.

Για τον Καπίνο ήταν γνωστό εδώ και πάρα πολύ καιρό πως θα αποχωρήσει από την ομάδα. Θυμίζουμε πως μετα από το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ ουσιαστικά είχε απομονωθεί και μπορεί να επέστρεψε στην ομάδα κι να μην προπονούνταν μόνος του με την έλευση του Τάκη Λεμονή στον πάγκο, αλλά δεν ήταν στα σχέδια ούτε του νέου προπονητή.

Ο Μεχντί Καρσελά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και τον τελευταίο καιρό βρισκόταν εκτός πλάνων.

Οσον αφορά στους Ζντιέλαρ και Μίλιτς, ο Σέρβος μέσος και ο Κροάτης μπακ δεν βρισκόντουσαν στις επιλογές του Τάκη Λεμονή και μοιραία αποχωρούν από την ομάδα.

Σημειώνεται πως οι Καπίνο, Καρσελά ήταν στην βασική ενδεκάδα στο ματς κυπέλλου με τον Κισσαμικό στο οποίο η ομάδα δεν είχε καθόλου καλή απόδοση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ