Κόσμος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η λεπτομέρεια που δεν πρόσεξε κανείς (εικόνες, βίντεο)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Βασίλισσα Ελισάβετ απηύθυνε στο βρετανικό λαό το χριστουγεννιάτικο μήνυμά της. Πολλοί πρόσεξαν τις φωτογραφίες στο γραφείο δίπλα της. Όχι όμως κι εκείνες στο χώρο…

Πολλοί παρατήρησαν τις τέσσερις κορνίζες το γραφείο δίπλα στη Βασίλισσα Ελισάβετ. Μια από το γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο, το 1947. Η δεύτερη το επίσημο πορτραίτο για την 70η επέτειό τους. Και άλλες δυο: ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ. Τα δισέγγονά της, παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Η Βασίλισσα (εντάξει, ίσως όχι η ίδια αυτοπροσώπως) επέλεξε να τη «συνοδεύσουν» δυο φωτογραφίες της Σάρλοτ και του Τζορτζ με ιδιαίτερο νόημα. Ήταν το επίσημο πορτραίτο του μικρού πρίγκιπα για τα 4α γενέθλιά του και το επίσημο πορτρέτο της Σάρλοτ (που είναι… καρμπόν η Ελισάβετ) για τα δεύτερα γενέθλιά της.

Το… καλωσόρισμα στη Μέγκαν Μαρκλ
Στο μήνυμά της η μονάρχης της Βρετανίας είπε πως ανυπομονεί να καλωσορίσει τα νέα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ένα από αυτά είναι η Μέγκαν Μαρκλ, αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι.

Μάλιτα, όταν «ανοίγει» το πλάνο στο τηλεοπτικό μήνυμα της Βασίλισσας, σε ένα τραπεζάκι δίπλα στο τζάκι υπάρχουν άλλες δυο κορνίζες: μια του πρίγκιπα Καρόλου με τη σύζυγό του Καμίλα. Είναι το επίσημο πορτραίτο για τα 70α γενέθλια της δούκισσας της Κορνουάλης.


Η δεύτερη, όμως, είναι πιο… «σημαντική»: είναι ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, από την ημέρα που ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Έχουν περάσει μόλις λίγες εβδομάδες από τότε. Αλλά φαίνεται ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει κλέψει την «καρδιά» της Ελισάβετ.


Για χάρη της Μέγκαν, άλλωστε «έσπασε» το βασιλικό πρωτόκολλο και για πρώτη φορά έκανε Χριστούγεννα με τη Βασίλισσα μέλλουσα σύζυγος ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Και η απούσα Κέιτ Μίντλετον
Κάτι που δεν είχε γίνει ούτε για την πριγκίπισσα Νταϊάνα ούτε και για την Κέιτ Μίντλετον. Η οποία ήταν και η μεγάλη «απούσα» από το μήνυμα. Και τις φωτογραφίες. Η ίδια και ο σύζυγός της πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν ήταν σε καμία από τις φωτογραφίες. Θα πει κανείς πως τα παιδιά τους ήταν… δίπλα στη Βασίλισσα.

Επίσης, η αναφορά στα νέα μέλη που περιμένει η Βασίλισσα Ελισάβετ αφορά και στη δούκισσα του Κέμπριτζ, η οποία περιμένει το τρίτο της παιδί μέσα στο 2018.

Δείτε το μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ

https://youtu.be/HsOMQqGmI1c

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ