Κοινωνία

Αυτός ο παππούς πέθανε έχοντας στην άκρη 700.000 Ευρώ - Δείτε σε ποιον τα άφησε! [Εικόνες]

Όταν ένα μέλος της οικογένειας πεθαίνει, συχνά αφήνει την περιουσία του στα μέλη της οικογένειάς του. Λοιπόν, αυτό δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση!

Τον Μάρτιο του 2013, ο Ronald Butcher πέθανε. Ήταν 75 χρονών και η κληρονομιά του ήταν πάνω από 700.000 δολάρια. Και όμως, δεν άφησε ούτε μία δεκάρα στην οικογένειά του! Ο Butcher, άφησε όλη του την περιουσία σε έναν άνθρωπο που ονομάζεται Daniel Sharp.

Ο Sharp καθάριζε τις υδρορροές στο σπίτι του Butcher χωρίς αντάλλαγμα και οι δύο άνδρες είχαν γίνει φίλοι. Ήταν φίλοι για έξι χρόνια. Δύο μήνες πριν από το θάνατό του, ο Butcher άλλαξε γνώμη και θέλησε ο Sharp να είναι το μόνο άτομο στο οποίο θα άφηνε όλα του τα χρήματα.

Φυσικά, η οικογένεια προσπαθεί να αμφισβητήσει αυτήν την αλλαγή.

Ο Sharp ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία σχέση με την αλλαγή της απόφασης του Butcher. Ο δικηγόρος του Sharp ισχυρίζεται ότι ο Butcher ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος και ότι ο Sharp ήταν φίλος του.

Ο δικηγόρος συνέχισε λέγοντας, ότι στον Butcher άρεσε να ακούει τον Sharp να μιλάει για το γιο του και ότι ήξερε τι έκανε όταν άλλαζε γνώμη. Φαίνεται ότι η οικογένειά του αγνοούσε τον ηλικιωμένο άνθρωπο και τώρα που πέθανε, απλώς θέλουν τα χρήματά του.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια Butcher, δήλωσε ότι ο Butcher έστεκε καλά στα μυαλά του, αλλά ότι η απόφαση που πήρε ήταν «περίεργη» και «ύποπτη».

Και για να γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα, το σώμα του ηλικιωμένου βρέθηκε δύο μήνες μετά το θάνατό του.

Η οικογένειά του, φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρονταν καν να μάθει αν ήταν εντάξει. Ούτε ένα τηλεφώνημα δεν έκαναν.

Πηγή: RelayHero, fanpage.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ