Κόσμος

Αυτός είναι ο μοναδικός «αληθινός» αγώνας του Μπρους Λι και είναι εξωπραγματικός (βίντεο)


Δείτε παρακάτω τον μοναδικό «πραγματικό» αγώνα του Μπρους Λι, όπως αποκαλύπτεται στα εκπληκτικά πλάνα, καθώς αβίαστα κερδίζει κάποιον από τους μαθητές του.

Το βίντεο, κομμάτι κάποιας βιντεοσκόπησης, λέγεται ότι δείχνει τον Λι και τον μαθητή του, Τεντ Γουόνγκ. Ο Γουόνγκ δέχεται πολλές φορές γροθιά στο κεφάλι, ενώ φορούν και οι δύο προστατευτικά, όπως απαιτείτο εκείνη την εποχή.

Ο Μπρους Λη ήταν διάσημος για το εκπληκτικό αθλητικό σώμα και την ικανότητά του να αγωνίζεται τόσο μέσα στο ρινγκ, όσο και εκτός αυτού.

Εκτός από το γεγονός ότι ήταν ένα αστέρι του κινηματογραφικού κουνγκ φου, δημιούργησε επίσης τη δική του πολεμική τέχνη: το τζιτ κουν ντου, που σκοπό είχε να είναι γρήγορο και ικανό να λειτουργεί τόσο σε αγώνα πάνω στο ρινγκ, όσο και στο δρόμο.
https://www.youtube.com/embed/yQM6kMYD2Xc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...