Αθλητισμός

Αυτός είναι ο καλύτερος πυγμάχος της χρονιάς - Δείτε τις απίστευτες ικανότητές του (βίντεο)


Πολύ σημαντικό κριτήριο πλην των ρεκόρ και των νικών, για έναν αθλητή παίζει ρόλο το πόσο ψυχαγωγικός είναι. Αυτός που θα σε βάλει στον καναπέ, θα τον χαζεύεις και θα περνάει ο χρόνος δίχως να το καταλάβεις.

Το 2017 για τον Vasyl Lomachenko ήταν περίφημο. Πρώτον διότι «καθάρισε» έναν από τους καλύτερους πυγμάχους του πλανήτη όπως ο  Guillermo Rigondeaux, δεύτερον γιατί πέτυχε το απόλυτο των νικών και τρίτον διότι όλες οι νίκες προήλθαν με εκπληκτικές εμφανίσεις.

Τον Απρίλιο του 2017 κέρδισε τον Jason Sosa που άντεξε μέχρι τον ένατο γύρο, ακολούθησε ο Miguel Marriaga στις 5 Αυγούστου που έβγαλε επτά γύρους και στους έξι τα παράτησε ο Rigondeaux.

Ο Ουκρανός μοιάζει να είναι κεφάλαιο για το παγκόσμιο μποξ, καθώς σπανίως βλέπουμε τόσο αποτελεσματικό πυγμάχο που συνδυάζει ουσία και θέαμα. Στην κορυφή των προτιμήσεων μας σίγουρα και οι Golovkin και Joshua αλλά με το βίντεο που θα δείτε παρακάτω ίσως συμφωνήσετε μαζί μας.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FInOurDNA%2Fvideos%2F473034623093271%2F&show_text=0&width=560

fightsports.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ