Κοινωνία

Αποκάλυψη του Χρήστου Ζαμπούνη για τα ναρκωτικά στο Κολωνάκι

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο συγγραφέας Χρήστος Ζαμπούνης μέσα από την ιστοσελίδα του παραθέτοντας ένα απόσπασμά από το βιβλίο του «Ιστορίες ενός Παιδήλικα».

Αφορμή για να εξιστορήσει το περιστατικό στάθηκε το πολύκροτο θέμα του κυκλώματος ναρκωτικών στο Κολωνάκι. Ο συγγραφέας περιγράφει την δική του περιπέτεια με τις ουσίες και πως απεξαρτήθηκε από αυτές. Όπως λέει ο ίδιος έμπλεξε με την άσπρη σκόνη όταν η γυναίκα του και το παιδί του τον εγκατέλειψαν. Περιγράφει τις δύσκολες στιγμές, όταν αδύναμος από τα «κτυπήματα» της ζωής ξεκίνησε να κάνει χρήση.

Διαβάστε το απόσπασμα:

«Ένα σαββατοκύριακο ταξίδεψα στην Αθήνα κι έκανα αυτό που οι Αγγλοσάξονες ονομάζουν «drug party»: κλείστηκα στο σπίτι μου και κατενάλωσα, ο αθεόφοβος, δεκαπέντε γραμμάρια μόνος! Πήγα να πεθάνω. Εκείνες τις ημέρες, ως εκ συμπτώσεως, συνελήφθη στο ανατολικό αεροδρόμιο, επιστρέφοντας από το Άμστερνταμ, ο προμηθευτής μου. Ο κύριος λόγος όμως της απεμπλοκής μου από τα ναρκωτικά ήταν ότι ξαναβρήκα την κόρη μου. Η περιπέτεια είχε διαρκέσει σχεδόν τρία χρόνια, όσο και η απώλειά της. Κάνοντας έναν απολογισμό σήμερα, θεωρώ ότι ο ηθικός κορμός, η σπονδυλική στήλη των αρχών που έλαβα από το σπίτι μου, ήσαν η προστατευτική ασπίδα κατά των ναρκωτικών. Όσο για το «αμαρτωλό» διάλειμμα, ας εκληφθεί ως μία στιγμή αδυναμίας, μία στιγμή ελλείψεως αντοχής, που γρήγορα αντικαταστάθηκε από την υγιή αντιμετώπιση των εκάστοτε δυσκολιών».

gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ