Κύπρος

Απίστευτο: 26χρονη εκσφενδονίσθηκε έξω από το εν κινήσει αυτοκίνητο του φίλου της

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, με κάταγμα κρανίου, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 26χρονη από το Κίτι, η οποία φέρεται, ύστερα από καυγά με το φίλο της, να πετάχτηκε έξω από αυτοκίνητο, ενώ αυτό ήταν εν κινήσει στην Ορμήδεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 02.30 σήμερα τα ξημερώματα, η Αστυνομία Αμμοχώστου ενημερώθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ότι στις 21.00 χθες μετέβη στο ΤΑΕΠ του νοσοκομείου μία κοπέλα σοβαρά τραυματισμένη.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο νοσοκομείο όπου από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κοπέλα, 26 χρόνων, από το Κίτι ήταν συνοδηγός σε όχημα που οδηγούσε ο φίλος της, ηλικίας 27 χρόνων από τη Λάρνακα.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο 27χρονος, βρισκόταν με την 26χρονη επίσκεψη σε φιλικό τους σπίτι στην Ορμήδεια και γύρω στις 9 το βράδυ αναχώρησαν με προορισμό τη Λάρνακα.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του 27χρονου, σε κάποιο σημείο του δρόμου, πριν την έξοδο από την Ορμήδεια και έπειτα από λογομαχία, η κοπέλα άνοιξε την πόρτα, ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει, πετάχτηκε έξω από το όχημα και έπεσε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο κεφάλι.

Η Αστυνομία κατέχει μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει, και με χαμηλή ταχύτητα, η κοπέλα άνοιξε την πόρτα και πετάχτηκε μόνη της έξω.

Η κοπέλα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου, σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ