Κοινωνία

Απίστευτο: Οι κάμερες ασφαλείας στο Εφετείο δεν δουλεύουν από το... 2002!

Μπροστά σε μια απίστευτη – όσο και δυσάρεστη – αποκάλυψη βρέθηκαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.που ερευνούν την επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό και καλάσνικοφ στο Εφετείο, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Κατά τη διάρκεια αναζήτησης από άνδρες της ασφάλειας και τις αντιτρομοκρατικής υπηρεσία, υλικού από το βίντεο ασφαλείας, που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, διαπιστώθηκε ότι οι κάμερες του Εφετείου έχουν να καταγράψουν από... το 2002!

Και όχι μόνο αυτό. Διαπιστώθηκε επίσης ότι παρά τις σχετικές διαβεβαιώσεις κατά το παρελθόν, δεν μπήκαν ποτέ κάμερες σε κρίσιμα εξωτερικά σημεία του Εφετείου Αθηνών...

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι βαλλιστικές έρευνες στον κάλυκα από καλάσνικοφ που βρέθηκε στο σημείο, όταν ένας εκ των δραστών πυροβόλησε κατά του αστυνομικού φρουρού.

Στην ΕΛ.ΑΣ δίνουν ιδιαίτερη σημασία για να διαπιστώσουν εάν ταυτοποιείται με τα πολεμικά καλάσνικοφ της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών, που θεωρείται από ορισμένους ότι βρίσκεται πίσω από το χτύπημα. Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών είχε κάνει βομβιστική απόπειρα στο υπ. Εργασίας το 2016 και είχε χτυπήσει με βόμβα το υποκατάστημα της Eurobank στην οδό Σανταρόζα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, από την μέχρι τώρα έρευνα, προκύπτει ότι το καλάσνικοφ είναι «καθαρό».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές