Πατριαρχεία

Απίστευτη ύβρις! Ο Βαρθολομαίος στην φάτνη της Γεννήσεως σε εκκλησία στην Μπολόνια (ΦΩΤΟ)

Δεν γνωρίζει όρια η οικουμενιστική λαίλαπα που ισοπεδώνει τα πάντα με κάθε ευκαιρία. Το τελευταίο περιστατικό αποτελεί πραγματικά ύβρη τεραστίων διαστάσεων και δεν τιμά κανένα από τα οικουμενιστικά φερέφωνα του Φαναρίου.

Την στιγμή που σε ολόκληρη την Ευρώπη οι φάτνες και γενικά όλα τα χαρακτηριστικά των Χριστουγέννων εξαφανίζονται για να μην ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι, εμείς οι Χριστιανοί βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας “αγιοποιώντας” προσωπικότητες της Ορθοδοξίας και μάλιστα με αμφίβολη προσφορά....

Αρχές του μήνα το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ αποκάλυψε την εκκλησία με πορτραίτα εν ζωή Πατριαρχών στην Ουκρανία.

Τώρα ενόψει Χριστουγέννων οι υπεύθυνοι της Βασιλικής του Αγίου Βαρθολομαίου στην Μπολόνια της Ιταλίας θεώρησαν σωστό να προσθέσουν στην φάτνη που ετοίμασαν και την φιγούρα του Οικουμενικού Πατριάρχη. Είναι άξιος δηλαδή ο κ. Βαρθολομαίος να υποτεθεί έστω και συμβολικά πως βρισκόταν στο κοσμοΪστορικό αυτό γεγονός για την Χριστιανοσύνη.

Ίσως και του Πατριάρχη Μόσχας η μορφή βρίσκεται εκεί αν κρίνει κανείς σωστά από την φιγούρα πίσω από τον Βαρθολομαίο όπως φαίνεται στην φωτογραφία.

Η “παρουσία” του Οικουμενικού Πατριάρχη πάντως πρέπει να θεωρείται δεδομένη αφού καταγράφεται και σε ιταλικά ΜΜΕ. Διαβάζουμε συγκεκριμένα: Il patriarca Bartolomeo nel presepio a Bologna, della Basilica di San Bartholomew.

(μτφρ O Πατριάρχης στην Φάτνη της Βασιλικής του Αγίου Βαρθολομαίου στην Μπολόνια)

Υπενθυμίζεται πως ο Πατριάρχης είχε βρεθεί προ μηνών στην Μπολόνια προσκεκλημένος της Ρωμαιοκαθολικής Αρχιεπισκοπής.

Είναι πραγματικά πρωτοφανές πως η οικουμενιστική προπαγάνδα επιχειρεί να καθαγιάσει ένα απλό άνθρωπο, έστω και αν πρόκειται για τον πνευματικό ηγέτη θεωρητικά εκατομμυρίων Ορθοδόξων.

Κάποιοι στο Φανάρι αρέσκονται να βλέπουν τον Πατριάρχη σε γραμματόσημα, σε φάτνες και λοιπά φαιδρά αλλά την λέξη ταπείνωση την αγνοούν παντελώς!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ