Κοινωνία

Απίστευτη εξέλιξη: Οι γονείς του 19χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη της έκαναν μήνυση - Δείτε γιατί!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 19χρονου μοντέλου από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Κι αυτό γιατί τρείς δικαστικές κινήσεις ανοίγουν… χαραμάδα ελπίδας για την 19χρονη Ειρήνη.

Αρχικά, οι γονείς της υπέβαλαν αναφορά, ώστε η κόρη τους να διωχθεί για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και στη χώρα μας.

Πρόκειται για ένα γεγονός που μπορεί να χαρακτηριστεί πρωτοφανές στα δικαστικά ποινικά χρονικά.

Γονείς να μηνύουν την κόρη τους για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Πρόκειται, όμως, σύμφωνα με το STAR, για ένα νομικό τρικ του έμπειρου δικηγόρου, Σάκη Κεχαγιόγλου, ώστε να αυξήσει τις όποιες πιθανότητες έχει η 19χρονη να έρθει και να δικαστεί στην Ελλάδα για τα αδικήματα για τα οποία συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ.

Την ίδια ώρα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διέταξε να γίνει έρευνα για την υπόθεση και η Δίωξη Ναρκωτικών ζήτησε να εντοπιστούν τυχόν συνεργοί της κοπέλας στην Ελλάδα.

Να σημειώσουμε ότι επειδή η χώρα μας δεν έχει διακρατική συμφωνία με το Χονγκ Κονγκ για την έκδοση κρατουμένων, η δίωξη της υπόθεσης στην Ελλάδα είναι ο μόνος δρόμος που δίνει ελπίδες στην Ειρήνη να έρθει να δικαστεί στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...