Κύπρος

Απίστευτη γκάφα - Υποδέχθηκαν Κύπριους μαθητές με τον ύμνο της Τουρκίας!

Σοβαρή πρόκληση κατά της κυπριακής αντιπροσωπείας μαθητών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο, καθώς κατά την άφιξη των 30 αντιπροσώπων από τα λύκεια Λινόπετρας και Ακροπόλεως ακούστηκε ο εθνικός ύμνος της Τουρκίας, ενώ προβλήθηκαν φωτογραφίες από τα κατεχόμενα με τα κατοχικά σύμβολα.

Σύμφωνα με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του μαθητή Κύρου Καραγιάννη από το Λύκειο της Λινόπετρας στο Facebook, ο οποίος ήταν ένας εκ των τριών αντιπροσώπων που μίλησαν από το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου, η ευθύνη βαραίνει τους λειτουργούς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης και την παρουσίαση κάθε χώρας.

Ωστόσο, μετά την παρατήρηση το συμβάν αποδόθηκε σε «λάθος».

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο μαθητής, μετά το απαράδεκτο συμβάν, πήρε το λόγο και ζήτησε την επανάληψη της παρουσίασης με τον σωστό εθνικό ύμνο και τις σωστές φωτογραφίες της Κύπρου, όπως κι έγινε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...