Εσωτερική Ασφάλεια

Αναρχικοί τοποθέτησαν βόμβα στο σπίτι στρατιωτικού… Γιατί αρνήθηκε να γίνει υπηρέτης σε Hot-Spot

Επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι Στρατιωτικού στην Καλαμαριά, ο οποίος πριν από λίγες μέρες δικάστηκε για άρνηση εκτέλεσης διαταγής να υπηρετήσει σε Hot-Spot στη Θεσσαλονίκη. H τοποθέτηση της Βόμβας έγινε πριν από 10 ημέρες,αλλά τώρα δημοσιοποιήθηκε.

Όπως αναφέρει το seleo.gr η «Οργάνωση Αναρχική Δράση» ανέλαβε την ευθύνη για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού χαμηλής ισχύος στο κτίριο της οδού Κονίτσης στην Καλαμαριά, στις 30 Νοεμβρίου, όπου βρίσκεται το σπίτι του στρατιωτικού ,αλλά και στα γραφεία του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, τα ξημερώματα της ίδιας μέρας.

Στο κείμενο στης ανάληψης ευθύνης, η «Οργάνωση Αναρχική Δράση» αναφέρει μεταξύ άλλων, «για να συντάξουμε τη δική μας επαναστατική στρατηγική απέναντι στο φασισμό, πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε πλήρως τη πολυσυνθετότητα του εχθρού, την ιστορία του,τις ρίζες και τις συνθήκες μέσα απο τις οποίες γεννήθηκε και αναπτύχθηκε.

Μόνο τότε θα βρούμε τα τρωτά σημεία και θα επιφέρουμε σοβαρά πλήγματα, χτυπώντας αλλεπάλληλα τους φασίστες σε όλο το δομικό τους ιστό.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...